kayseri ağzi mi yapiyon hocamagd85' Alıntı:yiğin bahalı hocam acık daa aşşa yazsaymışsınşaka bi yana hayırlı satışlar temiz araca benziyo :+1:
niyetim oyun oynamak degil hocam pazarlik yapmasini bilene haturi sayilir bir indirimde yapacagim acikcasigezginefe' Alıntı:Hayırlı satışlar hocam fiyat iyi bence
pazarlik payi var hocam hayirlisi artikEğitimTR' Alıntı:hayırlı satışlar hocam fiyatı iyi, çok az bi pazarlık payı bırakırsınız satılır
seventyseven' Alıntı:bu arabanın her yeri temiz olsa noolur?
ABS yok boş at arabası gibi bişey. km uçmuş,3 parça boya var. özellik desen yok oğlu yok!
hocam su an sacma sapan bir piyasa var gecen sene 25 olan arabalar simdi 30 un ustune cikmis ben gayet uygun bir fiyat verdim ustelik pazarlik miktarida var.. uygun fiyata temiz arac maalesef yok...aynenbadi' Alıntı:Km fazla, 2-3 daha koyup temiz aaraç alınabilir..fiyat makul ama, hayirli satislarr hocamm
bu keyif meselesi hocam 20 bin verip ucuz yakiyor diye odun gibi puntoya teneke hundaiye binmektense adam akilli poloya binersin keyif alirsin... dolu arabalardaki o kadar ozelligi 10 km yolda en fazla abs sini kullanirsin buda bakis acisiMr.Spermata' Alıntı:bu arabanın ne özelliği var?hem benzinli hem 2005 model hem de pahalı?