V volkan151 Site Gezgini Mesajlar 80 20 Şubat 2014 #1 2005 Megane 2 sportway aracım var. 64000 km'de LPG'li. Boya ve değişen hiçbir nokta vs yok. Fiyat olarak ne istemeliyim?
2005 Megane 2 sportway aracım var. 64000 km'de LPG'li. Boya ve değişen hiçbir nokta vs yok. Fiyat olarak ne istemeliyim?
ijklmno Aktif Üye Mesajlar 159 20 Şubat 2014 #2 hocam fiyatlar bölgeden bölgeye ve aracın temizliğine göre değişiyor ikinci el araç satılan sitelere bakıp ortalama bir fiyat belirleyebilirsin
hocam fiyatlar bölgeden bölgeye ve aracın temizliğine göre değişiyor ikinci el araç satılan sitelere bakıp ortalama bir fiyat belirleyebilirsin
V volkan151 Site Gezgini Mesajlar 80 20 Şubat 2014 #3 ijklmno' Alıntı: hocam fiyatlar bölgeden bölgeye ve aracın temizliğine göre değişiyor ikinci el araç satılan sitelere bakıp ortalama bir fiyat belirleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Hocam internette fiyatlar gerçekçi degil. Ben inceledim zaten. Size göre nedir piyasası onu merak ediyorum.
ijklmno' Alıntı: hocam fiyatlar bölgeden bölgeye ve aracın temizliğine göre değişiyor ikinci el araç satılan sitelere bakıp ortalama bir fiyat belirleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Hocam internette fiyatlar gerçekçi degil. Ben inceledim zaten. Size göre nedir piyasası onu merak ediyorum.