2005 Corsamı Satıyorum

Kodla Büyü
* hocam arabanın özellikleri nedir
* yaklaşan bakımı var mı
* km de kaç krş yakıyor
ilanda detaylı yazmamışsınız o yüzden soruyorum

aynı araç bende var abs yok benzinde km de (şehir içi) 30-35 kuruş yakar. şehir içinde ideal araçtır. fiyatı bence uygun. trigger kayışı yok 100 binde zincir değişir.
araç 1.2 olmasına rağmen 80 beygirdir. citroenlerin peugeot ların 1.4 motorundan güçlüdür.

papakaa' Alıntı:
aynı araç bende var abs yok benzinde km de (şehir içi) 30-35 kuruş yakar. şehir içinde ideal araçtır. fiyatı bence uygun. trigger kayışı yok 100 binde zincir değişir.
araç 1.2 olmasına rağmen 80 beygirdir. citroenlerin peugeot ların 1.4 motorundan güçlüdür.
35 kuruş iyi mi hocam n'aptın!!

papakaa' Alıntı:
Peugeotun 1.4 motorun 70 beygir olanıda var, 90 beygir olanı da. Bendeki 90 beygirdi gayet iyiydi. Yakıt tüketimi de piyasada bildiğin her araçtan düşüktü.

Arabanın 85000 binde bakımını yapmıştım.ilandada söylediğim gibi gerçekten artı hiçbir masrafı yok.Bütün parçaları orjinal kazasız bir araç.
plaka olayına gelince hocam ilk seferinde gizleyerek koydum bu seferde büyük kazası varda sorguda çıkıyor die düşünüyorlar o yüzden tekrardan plakalı koydum.

BBNET
Geri