2005 corsa bu kadar eder mi?

Kodla Büyü
hocam bende otomotik vites vardı 83000 deydi aynı renk 1.2 twinport 2005 model di 1 yıl önce 17 ye sattım...

bildiğim kadarı ile 1.2 ve otomatikler daha ucuz o zaman sizce fiyat uygun mu?
ayrıca 1.2ler kaldırıyor mu hocam aracı. kime sorsam 1.4 al diyor.

ben kurban bayramından bi kaç hafta önce 19.250 ye aldım. opel corsa 1.2 otomatik vites. 57000 de..
otomatik vitesler birazcık daha pahalı diye biliyorum ben. çünkü hep otomatik araştırmıştım.

Dizel olsa eder o kadar ama benzinli ve bu renk pahalı geldi sanki ama piyasanın durumunu bilmiyorum 2. el çok pahalanmış diyolardı

hocam tabi kaldırır ama ciddi bir yokuşta hele de klima açıksa genelde sıkıntı yaratır.hem yakıt açısından da 1.4 lerle arasında çok ciddi fark yok.ama bence fiyatı çok yüksek...

NAPTIN HOCAM KAÇ KASA DEĞİŞTİ ÜSTÜNE 20 VERİLİRMİ ETME EYLEME. SEÇENEKLERİ Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİRMEK LAZIM BENCE. ORTA SINIF ARABALARA corolla astra bora bakmak lazım özellikle bolca bora bulacağına eminim

kily' Alıntı:
NAPTIN HOCAM KAÇ KASA DEĞİŞTİ ÜSTÜNE 20 VERİLİRMİ ETME EYLEME. SEÇENEKLERİ Bİ DAHA GÖZDEN GEÇİRMEK LAZIM BENCE. ORTA SINIF ARABALARA corolla astra bora bakmak lazım özellikle bolca bora bulacağına eminim
bora bana çok hantal geliyor. genelde şehir içinde kullanacağım. ayrıca dediğim paraya anca 150-170bin km 2001 coralla ediyor hemde temizini bulmak zor. artık alacaz bir tane de modeli yüksek kmsi düşük arıyorum var mı başka tavsiyen

hocam otomotik vitesler daha pahalıdır her zman...1.2 motor küçük gibi görünse de benzinli olduğu için hiç bir sorun olmaz..Zaten firma aracı üretirken kaldırıp kaldırmayacağının testini yaparrr..

eğer temizse eder hocam ben geçen hafta 1.2 twinport sport paketlisini 19bine aldım ama 55 bindi benimki masrafsızdı.

BBNET
Geri