2004 Wolkswagen Golf-1.6 Comfortline düşünceleriniz...

Kodla Büyü

hanifioz

Üye
Herkese iyi günler.
Hocam Volkswagen-Golf-1.6 Comfortline hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.
2004 Model 21.00 lira KM:100 bin kaza darbe değişen yok 2 parçada local boya var.
Bilişimcilere bir sorayım dedim.

Kullanan arkadaşlar varsa veya bilenler, yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

19.000 tl ye almaya çalış, olmadı 20.000'ne bıraksın..bence al :).şu kredi borcum bitsin ben de alacam :)

ne golf'ü yapma yaaa. git al bir volvo s40. hem arabayı sür, hem konforunu, hem prestijini. akıllı ol.

golf ya karizma estetik sağlamlık çekicilik. tüm gözler onda.

walla benim ilk aklımda olan araba. Hayranım Golf e.
İnşallah bende 2.arabamı golf alıcam.
Valla hocam her yönü ile tavsiye ederim.

fiyatına göre yapılacak en iyi tercihlerden birini yapmışsınız hocam, konfor, güven ve karizma bakımından çok iyi bir araç, eğer temizse yağını suyunu değiştirir 5 yıl hiç problemsiz binersiniz, 200bin km yi çok rahat deviren araçların arasındadır. WV in problemli olan FSI motoru var sadece onu tavsiye etmem ama TSİ olursa tadından yinmez :mrgreen: 1.4 motor 6 lt tüketim 140 beygir güç nasıl bir teknolojidir anlayamadım.

golf için fiyat gereğinden fazla ucuz. aracın kazası yada başka bir sorunu olma ihtimali yüksek.iyi araştırılmalı

hocam bende 2004 1,6 fsi comfortline golf 5 vardı,
tek kelime ile muhtesemdi, yalnız bendeki benzinli idi cok da ekonomik değildi gerci gunumuzde benzin fiyatlarından ötürü hiçbir benzinli uygun değil corsa 1,0 bile :) 6 ileri olması uzun yol cok buyuk avantaj ve tasarrufdu, güvenlik konusunu acmayayım cunku 10 hava yastıgı var comfortline larda abs esp yagmur far zımbırtıları cabası...
kuzenimde 2005 vectra var inan golfun konforunu vermiyordu , volvo falan demişler arkadaşlar ama biraz düşünmeden soylemişler, volvo ya söz yok 9 deği 10 numara arabadır ancak 1.servis sıkıntısı cekersin 2. hemen satamazsın
ama temz golf alırsan mübtelası cok benim gibi ve peynir ekmek gibi satarsın, ben 2010 mayıs ayında 2004 fsi golf 5 i mi 27bintlye sattım en buyuk artısı cizik dahi yoktu ve 60bindeydi...
imaknın varsa sizel almaya calıs,
şiddetle tavsiye ederim güç+konfor+++tutku için....

hanifioz' Alıntı:
suckan10' Alıntı:
ne golf'ü yapma yaaa. git al bir volvo s40. hem arabayı sür, hem konforunu, hem prestijini. akıllı ol.

hocam ne volvo s40'ı yaa golf hakkındaki yorumları istiyorum...

sende bir gün volvo cu olacaksın ama o güne kadar kullanacağın golf'ün diğer hb lere göre içinin daha ferah olması dışında seni cezbeden bir yönü olmayacak. ayrıca tırnak değse çizilen kapı iç kolları seni gıcık edecek, geceleri göstergelerin güzel mavi tonlarında parlaması hoşuna gidecek ama her zaman ağabeyi passatı görünce bisiklete bindiğini hissedeceksin.

Arabaya iyi baktır almadan önce - servise falan bir uğra derim - fiyat bana da uygun geldi..
Golf güzel arabadır ama fiyatı muadilerinden pahalıdır.. Amd intel olayında - intel neden pahalıysa , golf te o yüzden pahalı. O yüzden tercih meselesidir.

bende 2008 GOLF tour var..her zaman söylerim sınıfının Audi A3 ten sonraki en class ve conforlu arabasıdır..

artıları ++++

confor ,rahatlık,süspansiyon,sağlam malzeme,ünlü olması (karizması var) , şık göğüs tasarımı , renkli gösterge ışıkları , ....................................

eksileri ----

yakıtı biraz fazla (lpg taktırabilirsiniz) , parçaları serviste pahalı , bide herkes bakınca nazar değiyor :P:P:P

tcoalngsau' Alıntı:
bende 2008 GOLF tour var..her zaman söylerim sınıfının Audi A3 ten sonraki en class ve conforlu arabasıdır..

artıları ++++

confor ,rahatlık,süspansiyon,sağlam malzeme,ünlü olması (karizması var) , şık göğüs tasarımı , renkli gösterge ışıkları , ....................................

eksileri ----

yakıtı biraz fazla (lpg taktırabilirsiniz) , parçaları serviste pahalı , bide herkes bakınca nazar değiyor :P:P:P
Lpg takınca hiç fazla değil bizimki şehirler arası 150 bin yakıyor. LPG 1.8'den
Bakımı tamiri özel serviste yaptırınca baya hesaplı
Evet nazar değiyor.

Artıları yazılmış ayrıca yol tutuşu çok iyi diğer arabalardan çok daha hızlı virajları dönersin de araba banamısın demez.

BBNET
Geri