2004 alfa romeo yorumlarınız

Kodla Büyü
Hocam bence lpg ye uyumu nasılmış araştırın kaç bin km dir takılıymış mutlaka sorun bi de mümkünse galeriden uzak durun diyolar.Kullanımı nasıldır bilmiyorum da lpg aracı yıpratmış olabilir

Hocam 156 çok iyi bir arabadır. Düzgün kullanımda 500 bin i rahat deviriyor motor. Fiyat da çok iyi ama araç boyalı olabilir, ya da değişeni olabilir. Normalden daha diri duruyor. Eğer bunlarda sorun yoksa kesinlikle alınabilecek bir araç gibi duruyor. LPG uyumu çok iyidir yalnız LPG nin markasını sorun. BRC, Landirenzo ve Prince ise uyumu çok iyidir. Diğer markalarda ise araştırma yapmanız gerekiyor. Çünkü LPG enjektörlerine aşırı yük bindiriyor Alfa lar özellikle yüksek devirlerde. Ondan dolayı Alfa larda özel enjektör kullanılıyor. Atiker matiker ise LPG enjektörüne mutlaka baktırın. İyi araba. Bende bakıyordum bi aralar. Ama hedef yükselttim Guiletta arıyorum bende.

Hocam pardon baktığınız araba Twin Spark mış. Ben Distintive modeli sanmıştım. 156 ların en dolusu Distintive. O fiyata o da bulunabilir. Bilgilerinize...

fiyatına göre çok güzel görünüyor. Yanlış bi intiba bırakmasın ama sanki değeri daha çok edermiş gibime geliyor.. Eğer diğer yorumlardaki arkadaşların dediği gibi bi problem yoksa alınabilir bi araba.

TÜV 2014 Raporuna göre en sorunlu araçlar.

7a13cb88-47f0-4dfd-8ab2-9f0fa0261528.PNG

BBNET
Geri