2003 model clio dizel mi lpgli mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar 2003 model clio almak istiyorum yakıt tüketimi, yedek parça fiyatları ve bagaj genişliği açısından clioyu tavsiye eder misiniz?

Tavsiye ederseniz dizeli mi lpgliyi mi tavsiye edersiniz?

Hayırlı cumalar

Hocam km 100000 aşınca dizel araçlar daha aza tercih edilir oluyor sebebi nedir biliyor musunuz?

dizel araç motorlarında kurum denilen tortu birikmesi olabiliyor tabii kötü yakıt kullanılırsa ve bakımları zamanında yapılmazsa. o nedenle 100000 üzeri olunca biraz tedirgin oluyoruz.

ancak yeni dizel motorlarda böyle bir sorun yaşanacağını pek sanmıyorum. araç 2003 olunca ben hakkımı benzinliden yana kullanıyorum :)...

geçen hafta 10000 km uzun yolda lullandım. 18 kr lpg yakıtı var .inanılmaz yakıt tasarruflu .başkada bir numarası yok :roll:

geçen hafta 10000 km uzun yolda lullandım. 18 kr lpg yakıtı var .inanılmaz yakıt tasarruflu .başkada bir numarası yok :roll: dizel yükdek km sıkıntılıdır...

ademkislak' Alıntı:
geçen hafta 10000 km uzun yolda lullandım. 18 kr lpg yakıtı var .inanılmaz yakıt tasarruflu .başkada bir numarası yok :roll:
O sınıftaki yada ağırlıktaki bütün araçların yakıtı hemen hemen aynıdır.

Dizelin bir avantajı kalmadı yakıt yönünden masrafları çok. bir mazot pompası bozulsa 2000 lira civarı bencede lpgli

dizelin sadece yakıt olayı güzel fakat yılda belli bir km geçmenyenlerin otomatik olarak canını sıkar bakımı lpg li oranla daha çok tutuyor ses olayıda var , ayrıca herhangi bir arızada benzinliye nazaran pahalı oluyor ,

zaten burda var arkadaş 7-10 b,in km yapmıs dizel alıyor ne anladık şimdi bu işten ?

BBNET
Geri