2001 coralla sol yardım?

Kodla Büyü

blackpeace123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2001 coralla sol modelde standard donanımlar nedir? nette baktım herkes bir şey sölüyor. benim bildiğim abs ve çift hava yastığı standart ama bir araba buldum almak için sol model fakat abs yok tek hava yastıklı. ya adam yanlış biliyor(3.ay önce almış) yada ben yanlış biliyorum.

hocam standart 2001 sol donanımda 4 hava yastığı, klima, abs, 4 cam otomatik, elektrikli ayna, hidrolik direksiyon, yol bilgisayarı bulunur..

mehmetsozen' Alıntı:
hocam standart 2001 sol donanımda 4 hava yastığı, klima, abs, 4 cam otomatik, elektrikli ayna, hidrolik direksiyon, yol bilgisayarı bulunur..

hocam yanlış anlama lütfen ama siz coralla kullanıcı mısınız yoksa duyduğunuzu mu sölüyorsunuz. sol speciallerde 4 hava yastığı var biliyorum.

blackpeace123' Alıntı:
mehmetsozen' Alıntı:

hocam yanlış anlama lütfen ama siz coralla kullanıcı mısınız yoksa duyduğunuzu mu sölüyorsunuz. sol speciallerde 4 hava yastığı var biliyorum.
Evet sol olmasada toyotam var...Hocam sol special diye olma şartı yok yukarıda yazdığım donanımlar için...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0222/detay

BBNET
Geri