2000 model VOLKSWAGEN Polo hakkındaki fikirleriniz

Kodla Büyü

neginacre

Site Gezgini
Mesajlar
40
Selam arkadaşlar,
Bir süredir başlangıç için uygun bir araba arıyorum ve iki gün önce 11.000 TL ye 2000 model 49.000 km de eski kasa bir VOLKSWAGEN Polo denk geldi.
Araçta sürücü hava yastığı, klima, ayarlanabilir farlar ve içerden ayarlanabilir ısıtmalı yan aynalar mevcut. Motoru 1.6 golf motor ve gayet temiz. Araç benzinli ve satan kişi aracın 100 km de yaklaşık 20 tl yaktığını söylüyor .
Arabayı sanayide bir yere gösterdik ve aracın büyük bir kazasının olmadığını 3-4 yerinde boya olduğunu söylediler. Aracın motoru ve diğer parçaları ise gayet sağlam çıktı.
Aracın aile için biraz küçük olması ve üzerinde çizikler ve 3-4 parça boya olması kafamı karışıtırıyor.
Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
 
Hocam bende Getz var. Alırken ekonomiyi düşünmüştüm açıkçası sadece. Ama artık değiştirmem lazım hissediyorum. İnanın küçük kalıyo. Bence de daha büyük bir model alırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.
Çizikler konusunda da nasıl sizin mideniz bulanıyorsa, siz satarken de alıcı olan kişi aynı durumla karşılaşacak ama bence cok önemli değil diye düşünüyorum.
 
bence çekirdek aile için yeterli ama geniş ailede yetersiz, tüketim daha fazla olabilir sonuçta 1.6 motor hemde golf ve 16v dir.. tüp takmanız gerekeceğini unutmayın...
 
hocam yanlış anlamayın ama 20 tl = 6,5 Lt benzin demek buda 2000 model ve 1.6 motora sahip bir araba için bana pek inandırıcı gelmiyor.Belki şehirdışında olabilir. Birde Km orjinalmi. 10 yılda 49.000 km yapmış diyorsunuz. eğer gerçekten motoru sağlamsa ve çok az kullanılmışsa iyi fiyat derim ama yakıt olayına dikkat edin o gerçek olmayabilir.
 
hocam satan kişi yakıt konusunda kesinlikle yalan sölüyor..2000 model 1.6 16 V polo benim arkdaşta var kmde şehiriçi ortalama 300-320 yakıyor...ayrıca yedek parça açısından oldukça masraflı bir araç...vede araba gerçekten çok ufak..tüp taktırmayı düşünürseniz onuda istepme yerine takıyorlar motorlara gayet iyi uyum sağlıyor bilgilerinize...fiyatıda oldukça güzel yaz sezonundaki bir araba için..
 
Aracın kilometresi orjinal, ilk sahibi olan bayan aracı çok az kullanmış.
Aracın sahibi ev aldığı için satıyor arabayı.
Satan arkadaş 100 km de 20tl yi şehirdışı için söyledi, şehiriçi tam net değil ama tahmini 25-30 arasıymış.
 
pentinjara' Alıntı:
Aracın kilometresi orjinal, ilk sahibi olan bayan aracı çok az kullanmış.
Aracın sahibi ev aldığı için satıyor arabayı.
Satan arkadaş 100 km de 20tl yi şehirdışı için söyledi, şehiriçi tam net değil ama tahmini 25-30 arasıymış.

hocam benzin bu fiyatlarda iken 1.6 motor bir araç kesinlikle 300 kuruş üstü yakar şehiriçinde..bende 1.2 palio var onla bile 250-270 arası yakıyor hiç hesaplayın..ayrıca arabaya oturduğunuzda içinize sindiyse işte budur diyorsanız kesinlikle kaçırmayın alın derim...
 
Hocam 1.4 2005 polo yaklaşık 2,75-3,00 TL (Şehir içi). 2,00 TL klima full açık (şehir dışı)arasında yakıyor. Ama kesinlikle getz palio reno türü arabalarla kıyaslamayın. Parça konusunda da eğer arabaya düzgün bir şekilde binerseniz sanayinin yüzünü bile görmezsiniz. 2 yıldır sanayiye birkaç kere gitmişimdir. Yağını, suyunu tamamla bin hocam aklına bişey gelmesin. Kafana yattıysa kimsenin lafına bakma. Aynı kilometrede bu yaşta araba bulman imkansız diyebilirim. İnternette fiyatını araştır ona göre kararını ver.
 
Hocam msj ınızın içeriğini hiç okumadım bile, amacım aşağılamak değil fakat polo yu kesinlikle tavsiye etmem ve uzak durun derim. Neden diyecek olursanız arkadaşlarım volkswagen yetkili servisinde servis danışmanı, servis müdürü gibi pozisyonlarda görev yapıyorlar ve ben kendim de araç alırken servislerdeki arkadaşlarımla görüştüm. Bütün servis çalışanı arkadaşlarımın bana tavsiyeleri, volkswagen golf, opel astra veya opel corsa, honda civic oldu. Şu an astra kullanıyorum ve çopk memnunum...
 
Hocam kesinlikle kullanmadan yorumlara bakarak karar vermeyin. Astra kaullandım ve kesinlikle tavsiye etmem. Sadece görüntüsü güzel. Honda için bişey diyemem kaliteli araba ama opel grubunu tavsiye etmem. Golfe bişey diyemem ama 2000 polo fiyatına 93 golf alırsınız onu da bilin.
 
Geri
Üst