200 hertz 3d için yeterlimi ?

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.gold.com.tr/U216847/Lg-37LM6 ... -3D-LED-TV

Bu tvyi beğendim arkadaşlar. Fiyatıda uygun geldi fakat mağazaya gidip denediğimde 3d görüntüsü bulanıktı.O tv nin ayarlarında mı bozukluk vardı ?,anlayamadım.Başka bi mağazadada deniycem.620s serisiyle aynı diye söylediler ama,bilemiyorum

özetle hertz i düşük olduğu için olabilirmi arkadaşlar , acaba bu bulanıklık ? :wink:

Bende 42 lm 660s var 3d sinden memnunum. 611 i bilmiyorum. Hocam bence boyut olarak 42 al derim. 37 yi babamlara almıştk keşke bi büyüğünü alsaydım dedim daha sonra.

Odaküçük hocam .izleme mesafesi 2,5-3m arası yoksa büyük tv yi çok seviyorum.sizin mesafe ne kadardı

ben de lg 42lm620s aldım. ama henüz açmadım. inşaallah iyi çıkar. ben 1600 tl ye almıştım. yanlış hatırlamıyorsam 400 hertz idi

Sarf 200Hz aslında 3d için yeterlidir lakin günümüzde cmr ya da pmr teknolojisi ile emule edilen ve hız aşırtılmış gibi gösterilen hertz değerleri hem 3d hem de full hd yayınlarda titreme yapabilmekte buna dikkat ediniz.

Benim izleme mesafem 2,5-3 metre arası ama 47 inc tv kullanıyorum. özellikle 3d film izlerken büyük tvden çok keyif alırsın. 37 inc bence çok düşük en az 42 inc düşünmelisiniz. şuan zaten 200 hertz değerine ulaşan yayın yok sanırım bence fazlasıyla yeterli.

37 pek tavsiye edilmiyor sanırsam.oda küçük diye düşünmüştüm ama ,biraz daha düşünmek lazım :wink:

3,5 m. Zamanla küçük geliyo hocam. O yüzden dedim. Farklı tv leride izle hocam. 3d olarak ve normal yayın olarak o şekilde kıyaslayabilirsin.

BBNET
Geri