Nuri Asan, Tomiç, Muzaffer, Mete, Asım Özkan'ı rahmetle anıyoruz .
https://www.youtube.com/watch?v=C9TDtiOe2lw
https://www.youtube.com/watch?v=C9TDtiOe2lw
artık tek değil hocam Trabzon ve Ordu büyükşehir olalı çok oldu.easytr' Alıntı:samsunun yeri süper lig. karadenizin "tek büyükşehri" olan samsuna selamlar uzaklardan...
amacın taraftarımı yüceltmek, şehri mi anlatmak, başkalarını mı yermek pek anlayamadım ama, taraftarın bu kareografisi gerçekten güzel. Fakat büyük şehir sizin zihninizdeki kriterlere göre değil kanunlara göre oluyor. "tırı vırı" dediğin, "kafa" diyip genellediğin belkide birilerinin her anını verdiği takımıdır, aynı anda hem o takımı hem bu takımı desteklemiyordur. Trabzon bir futbol şehridir. Bir çok kulübe futbolcu yetiştirmiştir. Öyle bir sene üst lige bir sene alt lige düşen şampiyonluğu olmayan takımlara benzemez. Çekememezlik yapıp nispet olsun diye kendine çakma bir slogan üretmez, özgün olur. He bunları neden yazıyorum, amacının dışına çıkan açıklamanız yüzünden. Taraftar grubundan bahsedebilirsin ama başkalarını töhmet altında bırakacak açıklamaları öyle ağzına geldiği gibi saymadan bir düşüneciksin usta! İstanbulda hangi takım taraftarı olimpiyatı doldurabildi.easytr' Alıntı:sambal' Alıntı:artık tek değil hocam Trabzon ve Ordu büyükşehir olalı çok oldu.easytr' Alıntı:samsunun yeri süper lig. karadenizin "tek büyükşehri" olan samsuna selamlar uzaklardan...
onlar tırı vırı. samsun diğer karadeniz şehirlerinden çok farklı. diğerleri istediği kadar büyükşehir olsun. o kumsal başka nerde var samsunun doğusunda? trabzon dediğin yerde fb formasıyla gezemezsin, burası büyükşehir olsa ne yazar olmasa ne yazar. kafa değişmeden büyükşehir olunmuyor.ayrıca trabzon ordu büyükşehir olalı 1 sene oldu. samsun 20 senedir büyükşehir.
sambal' Alıntı:amacın taraftarımı yüceltmek, şehri mi anlatmak, başkalarını mı yermek pek anlayamadım ama, taraftarın bu kareografisi gerçekten güzel. Fakat büyük şehir sizin zihninizdeki kriterlere göre değil kanunlara göre oluyor. "tırı vırı" dediğin, "kafa" diyip genellediğin belkide birilerinin her anını verdiği takımıdır, aynı anda hem o takımı hem bu takımı desteklemiyordur. Trabzon bir futbol şehridir. Bir çok kulübe futbolcu yetiştirmiştir. Öyle bir sene üst lige bir sene alt lige düşen şampiyonluğu olmayan takımlara benzemez. Çekememezlik yapıp nispet olsun diye kendine çakma bir slogan üretmez, özgün olur. He bunları neden yazıyorum, amacının dışına çıkan açıklamanız yüzünden. Taraftar grubundan bahsedebilirsin ama başkalarını töhmet altında bırakacak açıklamaları öyle ağzına geldiği gibi saymadan bir düşüneciksin usta! İstanbulda hangi takım taraftarı olimpiyatı doldurabildi.easytr' Alıntı:sambal' Alıntı:artık tek değil hocam Trabzon ve Ordu büyükşehir olalı çok oldu.easytr' Alıntı:samsunun yeri süper lig. karadenizin "tek büyükşehri" olan samsuna selamlar uzaklardan...
onlar tırı vırı. samsun diğer karadeniz şehirlerinden çok farklı. diğerleri istediği kadar büyükşehir olsun. o kumsal başka nerde var samsunun doğusunda? trabzon dediğin yerde fb formasıyla gezemezsin, burası büyükşehir olsa ne yazar olmasa ne yazar. kafa değişmeden büyükşehir olunmuyor.ayrıca trabzon ordu büyükşehir olalı 1 sene oldu. samsun 20 senedir büyükşehir.
Neyse, bu kareografiye imzasını atan taraftarı kutluyorum, saygılarımla.
rainman' Alıntı:sambal' Alıntı:amacın taraftarımı yüceltmek, şehri mi anlatmak, başkalarını mı yermek pek anlayamadım ama, taraftarın bu kareografisi gerçekten güzel. Fakat büyük şehir sizin zihninizdeki kriterlere göre değil kanunlara göre oluyor. "tırı vırı" dediğin, "kafa" diyip genellediğin belkide birilerinin her anını verdiği takımıdır, aynı anda hem o takımı hem bu takımı desteklemiyordur. Trabzon bir futbol şehridir. Bir çok kulübe futbolcu yetiştirmiştir. Öyle bir sene üst lige bir sene alt lige düşen şampiyonluğu olmayan takımlara benzemez. Çekememezlik yapıp nispet olsun diye kendine çakma bir slogan üretmez, özgün olur. He bunları neden yazıyorum, amacının dışına çıkan açıklamanız yüzünden. Taraftar grubundan bahsedebilirsin ama başkalarını töhmet altında bırakacak açıklamaları öyle ağzına geldiği gibi saymadan bir düşüneciksin usta! İstanbulda hangi takım taraftarı olimpiyatı doldurabildi.easytr' Alıntı:sambal' Alıntı:artık tek değil hocam Trabzon ve Ordu büyükşehir olalı çok oldu.easytr' Alıntı:samsunun yeri süper lig. karadenizin "tek büyükşehri" olan samsuna selamlar uzaklardan...
Neyse, bu kareografiye imzasını atan taraftarı kutluyorum, saygılarımla.
Sayın hocalarım yapılan yerme ne kadar doğru değilse , yermeye karşı daha büyük yerme oluşturmak da doğru değildir. Yapılan töhmet altında bırakmak nasıl doğru değilse , daha büyük töhmet oluşturmak da doğru değildir. Kupa ve şampiyonluk meselesine gelince sevgilerin en yücesi karşılıksız sevmektir .
Saygılarımla .
usare' Alıntı:Biz Trabzonspor'lu arkadaşlarla bu konuları çok tartıştık. Maalesef iki tarafta (ben de dahil) birbirine bilenmiş ve diğer tarafı kabul etmez bir tavırla yaklaştığı sürece bu tartışmalar daha da sürer. O yüzden bu başlık sadece kareografi başlığı olarak kalsın. Çünkü diğer türlü başlığın özü kaybolur, farklı yönlere gideriz...