20-30 bin arası araç tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yns123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yns123

Site Gezgini
Merhaba; 20-30 bin arası araç tavsiyesi verebilir misiniz? İlk aracımı alacağım ancak şuan araba piyası gördüğüm kadarıyla baya yükselmiş. Bu aralıkta hangi araçları tavsiye edersiniz? Skoda Fabia genelde öneriliyor. Başka tavsiyesi olan var mı :)

hocam arabadan iyi anlarım temiz arac o fiyatlara zor gerçekten temiz arabası olan zaten satmıyor satanıda sana bana bırakmıyorlar hemen alıyorlar sabırla bekleyeceksin .. kardeşimde otomatik punto var temiz düşünürsen yardımcı olurum ama 30 bini azıcık geçmen gerekecek :)

Punto pek düşünmüyorum hocam, 2006 160000 binde astra essantia var ya da 25 bine 2007 150000 binde accent era var bu araçlardan kullanan var mı? ya da başka önerisi olan?Kışı bekle diyenler var ancak araba piyasası düşeceğe benzemiyor. Kararsız kaldım.

bence bu fiyat aralığında en uygunu megane 2 dir.az yakar, parçası ucuz.işinizi rahatlıkla görür.

2009 benzin 1.6 era var hocam bende sıfır almıştım. 7 yıldır hiç problem çıkarmadı çok şükür.

Bugün ankarada 30.000'e corolla alıyordu kayınpederim az kalsın. computest'e sokuldu, plaka sorgulandı. sıkıntı yok. gidip paraçekildi ödeme yapılmaya giderken eşim arkadaşına şase numarasından sorgulattı ki arabanın pert kaydı çıktı :o

diyeceğim o ki hocama katılıyorum. adamın acil nakit ihtiyacı yoksa temiz arabayı elden çıkarmaz. eskiden millet keyfine model değiştirip alı satıyordu.şimdi 2. elde kimse temiz aracını elden çıkarmaz. Biz golf'ümüzü sattık. arabayı teste sok sorgulat hiçbir sıkıntı yok. ama iki ayda bir sanayiye gidip orasını düzelt burasını düzelt, tıkırdı geliyor baktır, gına gelmişti. Alana Allah kolaylık versin.

ozanca66' Alıntı:
hocam arabadan iyi anlarım temiz arac o fiyatlara zor gerçekten temiz arabası olan zaten satmıyor satanıda sana bana bırakmıyorlar hemen alıyorlar sabırla bekleyeceksin .. kardeşimde otomatik punto var temiz düşünürsen yardımcı olurum ama 30 bini azıcık geçmen gerekecek :)

Araba almak çok zor şuan ortalık dolandırıcı dolu güvenilir birinden almak lazım. Km düşürenler türlü oyunlar yapanlar çok fazla. Peugeot düşünmüyorum hocam. Accent Era 1.5 crdi-vgt motor olan araba var ama galeride iyi inceletmek lazım. Bir de eralara çok savuruyor diyorlar. Yazları memlekete giderken uzun yolda sorun olur mu acaba? Kullanan hocam bilgi verebilir mi?

hocam 2011 1,4 era team modeli var 60 binde düşünürseniz fiyat tek 30 bin
araç ilk sahibinden lpg li muayene yeni lastikler yeni
tek kusuru yakın zamanda ön farlar ve kaput kaskodan değişti. çamurluklarda falan işlem boya düzeltme yok
malum eraların kaput un ucu öne doğru uzanıyo en küçük dokunmada değişiyo

Az sorun çıkarsın, modeli yüksek olsun, sedan olsun dersen symbol, albea, accent era, fabia classic
Az sorun çıkarsın, modeli yüksek olsun, hatchback olsun dersen, clio, punto , fabia, i20
Biraz daha yaşı fazla olsun rahat sedan olsun dersen, Megane 2(benim araç), Megane1, Focus1, Focus2, Mondeo

Volkan hocam dediğiniz araçlara bakıyorum aslında genelde öneriliyor ama bu aralar temiz araç bulmak baya zor gibi. Bir de faltunel hocamın dediği gibi sorunlarda çıkıyor. Dün bir astra vardı tertemiz pırıl pırıl diyordu bir sorgulama yaptım 10 tane kazaya karışmış.

Araç piyasa değerinin çok altındaysa, kaza yok değişen yok diyorsa uzak durun bence. Adam enayi mi niye ucuza satsın. Ucuza satacak adam çok sıkışacak paraya. O ihtimalde araba bulmak çok zor.

Sabırlı olun hevesinizi kaçırmayın 30bine temiz araba olmaz varsa satmaz demek çok yanlış. Galeriden değil sahibinden almaya çalışın %90ı vurguncu bir meslek grubu.
20-30bin aralığı çok geniş. Üst sınırı net belirlerseniz kafanız çok karışmaz. Kriterlerinizi malum siteye girince uygun modeller çıkıyor zaten hocam şehrinizdeki ilanları gün gün takip edin gidin inceleyin inşallah güzel bir aracı denk getirirsiniz.
Ha bir de 2.el de çok tecrübeniz yoksa biz uzun uzadıya yazmayalım youtube da bununla ilgili güzel kılavuz videolar var faydalanabilirsiniz ;)

BBNET
Geri