20-25 bin tl arası temiz araç arıyorum...

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
varsa satacak olan arkadaş, tek kriter temiz olsun (hasar kaydı olmasın, bakımları yapılmış olsun, masraf çıkarmasın) yeter...
marka model yıl mıl önemli değil 2 yıl sonra satabileyim yeter...
yeter de yeteeer, ilk arayana aracımı sattım araç bulamıyorum alacak yeter...
:) :) :) :)

Hyundai İ20 tavsiye ederim. 3-4 yaşinda bulabilirsin. Yada sahibinden.comda 2001 ford focus ghia kirmizi diye arat cok temiz bir araba gorucen 22750 tl mi oyle bisey yazmis

yadigartbaykal' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-beyaz-kazasiz-boyasiz-celik-jant-dijital-klima-55000-km-179225341/detay

fiyat pahalı gelebilir fakat maalesef yeni alacağım araba da aynı şekilde pahalı olacak. 2000 model temiz golf - focus bulmak çok zor. hasarlı, boyalı bu arabalara 23000 tl çekiyorlar. Umarım bir an önce şu hurda araçlar piyasadan çekilir de fiyatlar iner.
22.500 bbnet fiyatıdır ona göre :)
Hayırlı satışlar hocam aracınız reference değil, digital klima arka camlar otomatik sanırım. Aracınız temiz satsanız daha iyisini zor bulursnuz.

yadigartbaykal' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-beyaz-kazasiz-boyasiz-celik-jant-dijital-klima-55000-km-179225341/detay

fiyat pahalı gelebilir fakat maalesef yeni alacağım araba da aynı şekilde pahalı olacak. 2000 model temiz golf - focus bulmak çok zor. hasarlı, boyalı bu arabalara 23000 tl çekiyorlar. Umarım bir an önce şu hurda araçlar piyasadan çekilir de fiyatlar iner.
22.500 bbnet fiyatıdır ona göre :)

Hocam galericiler anlamayanları kandırmak için donanım paketini yüksek yazar, sizde düşük yazmışsınız sizinki signo olabilir.

Bora 2001 trendline
km 230000 de muayene yeni , bakımları yapılmış , trigeri baskı balata direksiyon kutusu rot rotiller burçlar ,ve daha çok şeyi yapılmış,birdek 10000 bakımı yapılmadı yağı filtreleri
arabada bir karışı bırak bir damla boya yok kaza bela yok 1 saat önce 22500 e sattım Nasıl fiyat sizce

baynadir' Alıntı:
bayramdan sonrada arabası temiz olan satmaz hocam kusura bakmayın :D...
neden satmasınki İhtiyacı olan satar ,model değiştirmek isteyen satar,canı sıkılan satar,bayramla bir alakası yokki bu işin :D

BBNET
Geri