2 milyon memur bu haberi bekliyor(muş!!!)

Kodla Büyü

Aliosman_eser

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yaklaşık 2 milyon memurun merakla beklediği sicil affı ve uzun yıllardır derece alamayan memurlara '1 derece' verilmesine ilişkin düzenlemede, metin yazım işleri tamamlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in talimatı üzerine, Devlet Personel Başkanlığı konuyla ilgili bir ön çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmanın ardından, bir düzenleme metni hazırlandı.

Düzenlemenin önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu'nda ele alınmasının ardından hayata geçmesi için düğmeye basılacak. Ancak düzenlemenin bir yasa tasarısına eklenmesi planlanıyor. Düzenlemenin hangi tasarıya ekleneceği konusunda ise henüz bir karar verilmedi.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/2-milyon-memur-bu-haberi-bekliyor-2013-03-04.html

Ben yakin zamanda bir ceza aldim. Ben onun affini bekliyorum. Zaten dereceyi almiştim.

hadi bakalım inşallah... bekliyoruz bir derece daha... yaw şu 1 e insekte umudumuz kalmasa ha :mrgreen:

ozlem22' Alıntı:
herkes alabiliyor mu bu dereceyi :)

en son 2005 gibi verilmiş sanırım, o son verilmesinden sonra işe başlamış olan herkese verilecek onaylandığı zaman. 6 yı atlayıp 5e düşerim :D oh mis

dereceyi bekliyoruz tabii ki. geçen toplu sözleşmede vermediler bu sene kesinlikle verecekler 1 sene içinde seçim var çünkü.

Noldu bizim iş.. memura rotasyondu, kıyafetti derken gene yalan olacak gibi..

BBNET
Geri