2 gündür tablet aktive eden var mı?

Kodla Büyü
kendi şifremle aktive ettim deneme için. birazda nasılmış diye bakayım dedim. aktivasyon iptalini nasıl yapıyorduk?

37 tabletin tamamini bitirdim bugun, kah fatih agindan kah telefonun hotspotindan derken oldu. yalniz 2 tanesinde tc kimlik daha once kayitli hatasi aliyorum onlara da ne yapilir bilemedim acikcasi.

74 tabletten sadece bikaç tanesinin aktivasyonunu yapabilmiş öğrenciler "aktivasyon kodunu " girin hatası veriyor

arkadaşlar biz tabletleri geçen sene dağıttık ancak almayan nakil gelen öğrencilerimiz var ama ben bir türlü yapamıyorum olmuyor aktivasyonlar ........bu ne ya böyle hata hata hata

Hocam bu yeni gelen tabletleri formatlamak için hangi tuşlara basıyoruz. Bazılarında güç ses kısma ya da güç ses arttırma bastım hiç bir şey olmuyor. Logo sürekli dönüp duruyor. Format belki işe yarar.

Bende tableti bugun aldim ama hala aktif edemedim. Surekli 60 hatasi ve aktivasyob kodu istiyor. Varmi cozum yontemi arkadaslar...

Hocam gerekli açıklamayı yapın "Bizimle ilgili bir sorun değil, biz müdehale edemeyiz, sistem sorunu ısrar edin olur" deyin herkes kendi yapsın. Öğrenciler bir şekilde hallediyorlar.

tableti açma tuşu ile ses açma tusuna beraberce uzun süre basınca seçenekler geliyor. ikinci seçeneği ses tuslarıyla aşağı yukarı kullanarak seçin formatlarsınız. birde yes no diye soruyor. onu da onaylayın formatlanınca yeniden acıp kapatın. bundan sonra sorun düzeliyor genelde. kolay gelsin

lion26' Alıntı:
Hocam bu yeni gelen tabletleri formatlamak için hangi tuşlara basıyoruz. Bazılarında güç ses kısma ya da güç ses arttırma bastım hiç bir şey olmuyor. Logo sürekli dönüp duruyor. Format belki işe yarar.

tableti 3 tuşa birden basarak kapatın, genelde boot ekranında takıldığı zaman kapanmıyor çünkü. daha sonra ses açma + güç tuşuyla açmayı deneyin. bugün 2 tablet geldi general mobile yazısı dönüp duran, bu şekilde hallettim.

tabletlerde bulut rengi kırmızı iki gündür. dyned desen güncellemeleri yapamıyoruz.

eba eba eba diye başımızın etini yediler. görüyoruz ebayı :verymad:

arkadaşlar.
tablegt internete bağlı olduğu halde aktivasyon için bilgi isteyen kısım gelmiyor.
factory reset de yaptım.
bu problemi yaşayan ve çözen var mı?

Arkadaşlar, C.tesi günü öğretmen tabletini aktifleştirmek için 3 saat harcadım. sürekli tc ve eba şifresi girdim. sürekli hata falan verdi.
daha sonra bilgisayarcıların en büyük çözüm yöntemi olan açma/kapama yaptıktan sonra :) canavar oldular şifre ve tc kabul etti ve aktifleşti :)

zaten bu yöntemi, tableti açtıktan sonra wifi şifresini giriyorum wifi'ye bağlanmıyor. kapatıp açıyorum ağa bağlanıyor ve tc ve şifre istiyor.
karşılaştığım hata kodları 10-60 .

aktifleşen bir cihazı sıfırlamak isterseniz, ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürürseniz tekrar aktifleştirme ekranına gelirsiniz.

endorfinnn' Alıntı:
arkadaşlar.
tablegt internete bağlı olduğu halde aktivasyon için bilgi isteyen kısım gelmiyor.
factory reset de yaptım.
Alttaki 3 tuştan HOME tuşuna basın hocam geliyor.

varvarvar' Alıntı:
Arkadaşlar, C.tesi günü öğretmen tabletini aktifleştirmek için 3 saat harcadım. sürekli tc ve eba şifresi girdim. sürekli hata falan verdi.
daha sonra bilgisayarcıların en büyük çözüm yöntemi olan açma/kapama yaptıktan sonra :) canavar oldular şifre ve tc kabul etti ve aktifleşti :)

zaten bu yöntemi, tableti açtıktan sonra wifi şifresini giriyorum wifi'ye bağlanmıyor. kapatıp açıyorum ağa bağlanıyor ve tc ve şifre istiyor.
karşılaştığım hata kodları 10-60 .

aktifleşen bir cihazı sıfırlamak isterseniz, ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürürseniz tekrar aktifleştirme ekranına gelirsiniz.

Bu yöntem bende işe yaradı. Teşekkürler....

ademola' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
arkadaşlar.
factory reset de yaptım.
Alttaki 3 tuştan HOME tuşuna basın hocam geliyor.
malesef böyle sonuç alamadım. yine de çok teşekkür ederim...

BBNET
Geri