yapmasaydınız sistemden kaydınızın silinmesi gerek.sumunu' Alıntı:kendi şifremle aktive ettim deneme için. birazda nasılmış diye bakayım dedim. aktivasyon iptalini nasıl yapıyorduk?
lion26' Alıntı:Hocam bu yeni gelen tabletleri formatlamak için hangi tuşlara basıyoruz. Bazılarında güç ses kısma ya da güç ses arttırma bastım hiç bir şey olmuyor. Logo sürekli dönüp duruyor. Format belki işe yarar.
Alttaki 3 tuştan HOME tuşuna basın hocam geliyor.endorfinnn' Alıntı:arkadaşlar.
tablegt internete bağlı olduğu halde aktivasyon için bilgi isteyen kısım gelmiyor.
factory reset de yaptım.
bu problemi yaşayan ve çözen var mı?
varvarvar' Alıntı:Arkadaşlar, C.tesi günü öğretmen tabletini aktifleştirmek için 3 saat harcadım. sürekli tc ve eba şifresi girdim. sürekli hata falan verdi.
daha sonra bilgisayarcıların en büyük çözüm yöntemi olan açma/kapama yaptıktan sonracanavar oldular şifre ve tc kabul etti ve aktifleşti
zaten bu yöntemi, tableti açtıktan sonra wifi şifresini giriyorum wifi'ye bağlanmıyor. kapatıp açıyorum ağa bağlanıyor ve tc ve şifre istiyor.
karşılaştığım hata kodları 10-60 .
aktifleşen bir cihazı sıfırlamak isterseniz, ayarlardan fabrika ayarlarına geri döndürürseniz tekrar aktifleştirme ekranına gelirsiniz.
malesef böyle sonuç alamadım. yine de çok teşekkür ederim...ademola' Alıntı:Alttaki 3 tuştan HOME tuşuna basın hocam geliyor.endorfinnn' Alıntı:arkadaşlar.
tablegt internete bağlı olduğu halde aktivasyon için bilgi isteyen kısım gelmiyor.
factory reset de yaptım.
bu problemi yaşayan ve çözen var mı?