2. faz tahtalardaki sorun

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumun kurulumu yeni bitti bugün bir tahtayı acayim dedim düğmeye bastım işletim sistemi yuklenemedi bilgisayar yeniden başlatılacak hatası verdi bütün tahtalarda bu hatayı aldım.

İşletim sistemi olmadığı için mi bu hatayı verdi yoksa benim bilmediğim birşey mi var.

Diğer bir sorumda okuldaki bilgisayar ve tahtalar daki ip ayarlarını telekom mu yapacak biz mi.Biz yapacaksak nasıl yapılıyor daha önce yapmadim beni bilgilendirir misiniz

Sayın hocam, servis yetkilisi tahtaları kontrol edip, imaj atacak. IP ayarlarını falan yüklenici firma yapacaktır. Size çalışır vaziyette teslim etmek zorundalar.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, servis yetkilisi tahtaları kontrol edip, imaj atacak. IP ayarlarını falan yüklenici firma yapacaktır. Size çalışır vaziyette teslim etmek zorundalar.

teşeküür ederim hocam geriye servisin gelmesini beklemek mi kaldı.

tahtaların montajı yapılsa da resmi kabulü henüz yapılmamıştır, 1-2 hafta içinde kabule geleceklerdir, geldiklerinde tüm tahtalar çalışır olmak zorunda yani imajı vestel atacak, siz dert etmeyin hatta çalıştırmayın tahtaları. kabulden sonra imaj atmak isterseniz tahtanın içindeki recovery i çalıştırabilir, oda çalışmıyorsa burada paylaşılan imajları indirip kendiniz atabilirsiniz.

kabulden sonraki virüs bulaşması vs gibi durumlarda vestel 50tl istiyor imaj için.

fatih-etkilesimli-tahta-f279/2-faz-w8-1-imaji-administrator-acik-upload-bitti-t137265.html
fatih-etkilesimli-tahta-f279/edit-mersin-fatih-projesi-eki-2-faz-e-t-sis-yed-hazir-t137541.html

ademola' Alıntı:
tahtaların montajı yapılsa da resmi kabulü henüz yapılmamıştır, 1-2 hafta içinde kabule geleceklerdir, geldiklerinde tüm tahtalar çalışır olmak zorunda yani imajı vestel atacak, siz dert etmeyin hatta çalıştırmayın tahtaları. kabulden sonra imaj atmak isterseniz tahtanın içindeki recovery i çalıştırabilir, oda çalışmıyorsa burada paylaşılan imajları indirip kendiniz atabilirsiniz.

kabulden sonraki virüs bulaşması vs gibi durumlarda vestel 50tl istiyor imaj için.

fatih-etkilesimli-tahta-f279/2-faz-w8-1-imaji-administrator-acik-upload-bitti-t137265.html
fatih-etkilesimli-tahta-f279/edit-mersin-fatih-projesi-eki-2-faz-e-t-sis-yed-hazir-t137541.html

cok tesekkürler hocam.tahtalar takıldı müdür kullanalım dedi bende actım çalışmadılar . Bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

bende de aynı sorun var.16 et tahtada sıkıntı yok 2 tanesinde sorun var.sistem açılmıyor.
fz1 de f8 seçeneği vardı.faz2 de bu seçenek yokmu

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. yüklemedi yeniden başlatın diyor. F8 e basınca onarma kısmında parola istiyor var olan parolayı kabul etmiyor.(Tahtaların kabulü yapılmadı.) yapılacak adımlar nedir bilen varsa yardım edebilir mi?

BBNET
Geri