M mezbele Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 12 Şubat 2016 #1 ET açılıyor fakat dokunmatik ve fareyle giriş yapmamız mümkün olmuyor? yapılabilecek bir şey var mı?
botecii00 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 12 Şubat 2016 #2 hocam dün bende aynı şeyle karşılaştım format atmak zorunda kaldım.
M mezbele Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 15 Şubat 2016 #3 format nasıl atacağız açılmayan tahtaya?
st_kara Üye Mesajlar 42 15 Şubat 2016 #4 Ekrana görüntü hiç mi gelmiyor? Görüntü gelmiyorsa servisi arayın gelip baksınlar. Görüntü geliyorsa imaj atın düzelmez ise kameralarında arıza vardır.
Ekrana görüntü hiç mi gelmiyor? Görüntü gelmiyorsa servisi arayın gelip baksınlar. Görüntü geliyorsa imaj atın düzelmez ise kameralarında arıza vardır.
M mezbele Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 15 Şubat 2016 #5 görüntü var. kullanıcı adı şifre girdiğimiz ekrana dokunmatikle ve fareyle gelemiyoruz. USB den klavye taktım ama DEL ve F8 çalışmadı.
görüntü var. kullanıcı adı şifre girdiğimiz ekrana dokunmatikle ve fareyle gelemiyoruz. USB den klavye taktım ama DEL ve F8 çalışmadı.