2. el neden ucuzlamıyor?

Kodla Büyü
Hocam bende bekliyorum ama ÖTV olayı araba fiyatlarına kötü yansıdı ve düşeceğe benzemiyo

arkadaşlar iyi diyosunuz da arabanın 0 km si 33 bin tl adamlar kalkmışlar 2005-2006 modeline 27-28 milyar para istiyolar.benim aklım almıyo.adama aracın 0 ı bu para diyosun adam arabam temiz kardeşim diyo:):):)yok böle bi şey yaaa...

arkadaşlar yıl sonu kampanyaları bitiyor artık. 2013 modellerde daha yüksek fiyatlardan satılacaktır. 2. el de ucuzlaıyorsa bundan sonra yükselecektir.

ucuzlamıyor çünkü hükümet ve yandaşları kabul etmesede memlekette enflasyon yüksek

hocam ucuzladı epey yaz aylarına göre 2 bin tl falan dustu fiyatlar.sürekli takip ediyorum. ocaktan sonrada yükselmeye başlar yavastan .

YuLiaN' Alıntı:
hocam ucuzladı epey yaz aylarına göre 2 bin tl falan dustu fiyatlar.sürekli takip ediyorum. ocaktan sonrada yükselmeye başlar yavastan .
hocam hazirandan beri araba arıyorum. ha düştü ha düşecek derken aralık ayına geldik ve ben hala araba arıyorum. 2000 lira düştü demişsiniz fakat öyle bi düşüş söz konusu değil. yazında şimdi de nerdeyse aynı hatta biraz yükseldi bile diyebilirim. Bundan sonrada düşeceğini düşünmüyorum

hocam internetteki fiyatlara aldanma, büyük çoğunluğu piyasanın çok üstünde, sanal piyasa . millet enayi arıyor :)

millet senin malına talip olunca ölü eş.... misali senle dalga geçer gibi arıyolar salak salak fiyat cekiyolar.sen ise samimi bi dille araç arıyosun adam yok benimkisi temiz yok 3 - 5 parça boya var amma şöle böle sanarsınız arabalarını zemzem suyu ile yıkamışlar.

Hele birine çok şaşırdım 2000 liralık ses sistemi var diyo
bende tepki olarak sök al sistemini ben pavyonmu işletecem dedim :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

araçların ötv leri yılbaşında 1.6 ya kadar için %50 ye çıkarılacak zaten amaç buydu birden yapmıyorlar kademeli olarak
geçiyorlar dikkat edin 27 lerden 35 e sonra 40 a geldi. yılbaşından sonra %50 olacak ötv o zaman görün sıfırı bile almak artık hayal olacak.

BBNET
Geri