2.el alfa romeo

Kodla Büyü
Alfa Romeo ismiyle iddialı bir otomobil. İtalyanların sadece erkekleri yakışıklı değil (: Adamlar gerçekten karizmatik ve çekici arabalar yapıyorlar. Özellikle bagaj ve far kısımlarının tasarımlarına hayranım. Her ne kadar logosunu beğenmesemde dışardan bakıldığında insanların keşke benimde böyle bir arabam olsa diyebileceği bir araç.

Tabi Alfa Romeo'nun çeşitli modelleri var. giulietta ve Mito benim en çok hoşuma giden 2 model. Bakmayın öyle küçük göründüklerine içi geniş ve ferah arabalardır. Alfa Romeo fiyatları biraz pahalı.

İtalyanların belki de fiat ve opel ile birlikte en ünlü markalarından. Özellikle spor ve genç kesime hitap eden bir üretim anlayışına sahip bir firma.

Tabi 2.el dizel giulietta seçenekleri de var. Bu size hem yakıt olarak tasarruf sağlayacaktır. Hemde fiyat olarak daha uygun fiyata bir alfa Romeo sahibi olabiliceksiniz. Sportif aynı zamanda teknolojik bir araç istiyorsanız bu araba ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Alfa Romeo'nun 1950'li yılların efsane modelini yeniden canlandırdığı arabada park sensörü, hava yastığı, otomotik park sistemi ve daha birçok özellik sizleri kendisine hayran bırakacak cinsten. Özellikle dış görünümü ve tasarımıyla cadde ve sokaktan geçerken farkedilmenizi sağlayacak bir otomobil.

bizim biraderde kafayı alfa romeo ile bozmuş, oğlum kutu gibi arabayı ne edecen diyorum, içi çok geniş deyip duruyor. varsa yoksa alfa romeo, istediği model 60.000 tl imiş.

Arabalar güzel ama logosu;
1) + işareti hristiyanlığı
2) Sağ taraftaki ejderha haçlı ordusunu
3) Ejderhanın ağzındaki insan müslümanları ve özellikle Türkleri
4) Ejderhanın başındaki tac ise zaferi temsil ediyor.
Ne zaman bu arabaları görsem tasarım çok hoşuma gider ama insan neden böyle pis bir ideolojiyi ürettiği bu güzel arabalara kazır?

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 1,011
zech' Alıntı:
Ne zaman bu arabaları görsem tasarım çok hoşuma gider ama insan neden böyle pis bir ideolojiyi ürettiği bu güzel arabalara kazır?
bile bile bundan sonra almak sanırım ahmaklık olur ben bilmiyordum teşekür ederim hocam. öğrenmiş oldum.

bbneet02' Alıntı:
bile bile bundan sonra almak sanırım ahmaklık olur ben bilmiyordum teşekür ederim hocam. öğrenmiş oldum.
Estağfirullah hocam. bir kişi bile olsa bilgimizi paylaştığımız ne mutlu

Başlığı açan arkadaşın ilk mesajı olması ayrı bir soru işareti ??????

zech' Alıntı:

Hocam adam yapmış ister ideolojisini koyar ister resmini koyar, ne yapalım yani şimdi bizim insanımız yaptı diye Tofaşa mı binelim hep??

zlatanibo' Alıntı:
zech' Alıntı:

Hocam adam yapmış ister ideolojisini koyar ister resmini koyar, ne yapalım yani şimdi bizim insanımız yaptı diye Tofaşa mı binelim hep??
Benim yaptığım milliyetçilik değil. Tofaş alalım diye bir ima da yok. Sadece bilgilendirdim. Benim arabam Peugeot, logosunda da "müslümanlardan nefret ediyorum, elimde olsa hepsini öldürürüm" diye bir anlam da yok. Madem böyle güzel bir otomobil yapıyorsun niye böyle saçma sapan bir logo kullanıyorsun. Amacın araba mı satmak yoksa ideolojine taraftar mı toplamak.

Logosunda haç olan bir araç benim değer yargılarıma uymuyor. Ejderhayı, ağzındaki insanın anlamını ilk defa duydum ilginç geldi. Ama guiletta süper araba ya:)

Merak ediyorum arkadaşlar hangi marka araba kullanıyorsunuz?
İnsanımızın, boynunda haç olanların yaptıkları arabaları alıp gönül rahatlığıyla binip de o hacı arabaya logo yapan bir markayı kötülemesi biraz garip bence. Bugün ülkemizde satış rekorları kıran ( örnek: Renault ) bir çok otomobil markasının 1. dünya savaşında on binlerce insanımızı öldüren savaşlarda kullanılan ağır savaş araçlarını üretmiş olması da aynı şey değil mi sizce? Ya da Fiat marka herhangi bir araca sahip olup da Alfayı kötülemek demek sizce nasıl izah edilebilir? Ya da Opel'e binip de Chevrolet'in önündeki haç işaretinden yakınmak da ne demek oluyor merak ediyorum.

BMW VW AUDI MERCEDES in de böyle öyküleri var mı acaba?

bmw nin ön ızgaraları adolf hitler'in bıyıklarına benzeterek jest yapılmıştır günümüzde bu şekilde devam etmektedir.

ya dedikodu yapacağına araştırsa arkadaş yalan yere bir çok kişi aaa öylemiymiş demez.

Alfa Romeo markasının ilk amblemi iki farklı Milano sembolünden oluşuyordu: açık mavi zemin üzerindeki taç giymiş yılan, Milano’nun soylu Visconti ailesinin armasını; beyaz zemin üzerindeki kırmızı haç ise Milano şehrinin simgesini temsil ediyordu. Amblemdeki kırmızı haç soyluluğu simgelerken, beyaz zemin halkı ve köylüleri simgelemektedir. Armadaki yılanın ağzından çıkan çocuk ise Visconti ailesinin atalarının çocuklarını zehirleyen büyük bir yılanın öldürülmesini temsil etmektedir. Bu iki sembol metalik bir daire içine alınıp üzerine ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili- Lombarda Anonim Otomobil Fabrikası) ve MILANO yazıları Savoia Krallığı’nın simgesi olan düğümlerle ayrılmış olarak yazılmıştır.

ne müslümanlarla ilgisi var.nede koyu hristiyanlıkla,adam cami resmi koyacak deil heralde.armanın ağzındaki yılanda anlatılmış,bu insanlar köylüleri bile düşünmüşler armada,bence gayet güzel bir arma birgün bizde bişey icat edersek istanbul arkada cami simgesi yaparız.bunu guru için yaparız.tüm hristiyanlardan intikam alalım diye deil.

arkadaşlar alfa romeo'nun arka planında vatikan vardır. Dünyanın en büyük şirketi vatikandır. haberiniz olsun.

BBNET
Geri