2. Dönem Yıllık Plan Değişikliği

Kodla Büyü

ozkansedef

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bir konuda öğretmen arkadaşlarıma danışmak istiyorum. Bu dönem ortasında özür grubuyla bir okula atandım. İlk dönem BTY dersine Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım öğretmenleri girmişler. Yıllık planlarda pek seviyeye uygun değil ve eski kitaba göre olmuş. 2. dönemde değişiklik yapılabilir mi yoksa adı üstünde yıllık plan yılın başında yapılır ve onun üstünden devam mı edilir? :)

Yönetmelikten anladığım öğretim yılının başında yapılacağı ve 15 gün içerisinde müdüre teslim edileceği. Güncellemeyle ilgili madde göremedim.

Ünitelendirilmiş yıllık plân hazırlanırken aşağıdaki hususlar göz önünde bulundurulur:

a) Plân; Öğretim yılının başında hazırlanır.

Yönetmelik ne der bilmem ama daha öncede konuşuldu. basit mantık daha kolay çözüm oluyor...

İdare ile-ilgili arkadaşlarla konuş, ilk dönem olduğu gibi dursun, ikinci dönemi dilediğin gibi düzenle yeniden onaylat olsun bitsin... Kimse ne araştırıyor, ne soruyor...

kolay gelsin...

Hocam ben zümreye değişiiklik yapılması gerektiğini yazdım yaptım müdür beyle de görüştüm o da uygun gördü aynı şekilde sende yap gitsin hocam

BBNET
Geri