theliony Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 324 7 Şubat 2017 #1 arkadaşlar linkveriyorum ilkogretim-bilisim-teknolojileri-zumre-raporlari-f164/2-donem-bolge-zumre-tutanagi-elinde-olan-var-mi-t158165.html
arkadaşlar linkveriyorum ilkogretim-bilisim-teknolojileri-zumre-raporlari-f164/2-donem-bolge-zumre-tutanagi-elinde-olan-var-mi-t158165.html
theliony Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 324 7 Şubat 2017 #2 + bu adreste de farklı zümreler bulabilirsiniz
sehergin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 306 9 Şubat 2017 #3 Arkadaşlar okulda tek öğretmen olunca zümrenin sadece kararları yeterli diyor bizim idare. Benim gibi olanlar varsa diyerek paylaşıyorum. Ekli dosyalar 2017 2. DÖNEM ZÜMRE KARARLARI.rar 2017 2. DÖNEM ZÜMRE KARARLARI.rar 11 KB · Görüntüleme: 611
Arkadaşlar okulda tek öğretmen olunca zümrenin sadece kararları yeterli diyor bizim idare. Benim gibi olanlar varsa diyerek paylaşıyorum.
theliony Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 324 9 Şubat 2017 #4 sehergin' Alıntı: Arkadaşlar okulda tek öğretmen olunca zümrenin sadece kararları yeterli diyor bizim idare. Benim gibi olanlar varsa diyerek paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... aynen okulda tek branş varsa zümre yapılmaz bölge zümresi esas alınır hocam.
sehergin' Alıntı: Arkadaşlar okulda tek öğretmen olunca zümrenin sadece kararları yeterli diyor bizim idare. Benim gibi olanlar varsa diyerek paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... aynen okulda tek branş varsa zümre yapılmaz bölge zümresi esas alınır hocam.