2.DÖNEM I.YAZILI

Kodla Büyü
Ne yazılısı hocam, yazılı sınav mı kaldı. E okulda yazılı sınav falan yok, haberin yoksa haber vereyim dedim.

bitefo06' Alıntı:
Ne yazılısı hocam, yazılı sınav mı kaldı. E okulda yazılı sınav falan yok, haberin yoksa haber vereyim dedim.

İşini sağlama almak diye bir şey var hocam. Saygılar.

Yazılı tarihi girmek önemli değil. Notları nereye gireceksiniz. Ayrıca Ankara mem den aldığım bilgidir (e okul bölümünden) yönetmelik değişti kaldırın yazılı notu bilgisini dediler bizde kaldırdık dediler. Bilgi telefon görüşmesiyle alınmış şifaidir.

bitefo06' Alıntı:
Yazılı tarihi girmek önemli değil. Notları nereye gireceksiniz. Ayrıca Ankara mem den aldığım bilgidir (e okul bölümünden) yönetmelik değişti kaldırın yazılı notu bilgisini dediler bizde kaldırdık dediler. Bilgi telefon görüşmesiyle alınmış şifaidir.

ben girecek yeri bulurum hocam sen dert etme. bu durum seni hiç rahatsız etmemiş memnun etmiş tavrındasın. bu arada senin de haberin olsun bitefo bitti. bilişim teknolojileri rehberliği oldu.

Bende 2 yaziliyida yapacagim. Sene basinda alinmis zumre kararim var. Ayrica sinav yazan yer olmasada not verilecek bir yer var olmasi yeterli olabilir. (Tabiki sinav yazmasini istiyorum. Belirteyim) sinavlarimi yaparim keyfime bakarim

designbote' Alıntı:
Bende 2 yaziliyida yapacagim. Sene basinda alinmis zumre kararim var. Ayrica sinav yazan yer olmasada not verilecek bir yer var olmasi yeterli olabilir. (Tabiki sinav yazmasini istiyorum. Belirteyim) sinavlarimi yaparim keyfime bakarim

aynen jon vaynen

sınav yapıp ta nereye yazıcaz notu? ben veli olsam sınavı olmadan sınav yapana sorardım neden yaptınız diye.. :sleep:

mnn' Alıntı:
sınav yapıp ta nereye yazıcaz notu? ben veli olsam sınavı olmadan sınav yapana sorardım neden yaptınız diye.. :sleep:

Hocam ben yaptım ve işledim sisteme. iyiki de yapmışım. yıllık plana ve zümreye göre hareket ediyoruz sonunda.

Ben seçmeli ders iken bile bir tane sınav yapardım. sadece öğrencilerin durumunu ölçmek için. yani iş notta değil anlattıklarının geri dönütü için.

ben ne bilgisayar öğretmenleri tanıyorum 3-4 yıl üst üste çocuklar word excel powerpoint göstere göstere bitiremiyorlar. demekki kendi bilgilerinin bir sınrı var.

öğrencilere oyun oynatarak iki ders geçiren arkadaşlar var. sonra da benim dersim sahip çıkılsın. çok zor sen kendim-n olup öğrencilere bişey kazandırman gerekki ortadaki farkındalık arttsın.

kendimi övme gibi düşüncem yok bir devlet okulundayım. ve velilirem 7. sınıfta benim dersimi seçmek istediler idare ne yapar bilmiyorum formlarda yazdılar ama okul öğretmen durumuna göre seçildiği için SEÇMELİ DERSLER herşey muallakta

bitefo06' Alıntı:

hocam ortada sınav falan var artık sana kolay gelsin sınav sorularımızı kullanabilirsin

BBNET
Geri