2.5 seneliğim ama il içi tayin sayfası bana açılıyor

Kodla Büyü

ysfakdnz

Site Gezgini
arkadaşlar benim okulumdaki hizmet sürem 2.5 yıl ancak il içi tayin sayfasını okullları falan görebiliyorum

durumum kısmmımda görev yaptığım eğitim kurumu dönüştürülüen eğitim kurumudur seçeneği seçilerekdiyerek tayin istenebilirmi acaba ?

çünkü bana açılmaması lazım ...ama açıldı ..

benim okulum ilkokul olacak kademeli olarak ..biz şimdi bundan dolayı norm fazlası olmuşmu oluyoruz anlamadım ki ?

Benim de sürem dolmadı ama açık olan okulları görebiliyorum, bence herkese açılıyor hocam, sürenizin dolup dolmadığını ya da norm durumunuzu siz bilip tercih yapacaksınız.

kaydetmedim ama b bölümünün 4.maddesinde........ 06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapmakta olan
öğretmenler, bulundukları eğitim kurumunda çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp
tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içinde yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir...... diyor ..buna göre 06.05.2010 dN ÖNCE BULUNDUKLR OKULDA KADROLU OLNALR TAYİN İSTEYEBİLECEK GİBİME GELİYOR...

KAYDETMEDİM SANIRIM KAYDETİNCE BELLİ OLUR NERELERİ İSTEYECEĞİMİ BİLSEM ...

İL ATAMAYI ARADIM BİZDE BİLMİYORUZ AMA BAKANLIĞA MAİL ATTIK CEVAP BEKLİYORUZ DEDİLER

BBNET
Geri