evet arkadaşlar şu aralar corsa alacağım inşallah. 1.4 16v olanlara tüp takılır mı taktıran var mı ne dersiniz? 1.2 16V olanlar bile benzin fiyatından dolayı fazla yaktığını düşünüyorum. hele de benzin sürekli artarken.
sezginozturk' Alıntı:Hocam bende 2000 model 1.4 gls var. Benzin fiyatından dolayı benimde çok düşündüğüm oldu ama bagaj küçüleceği için cesaret edemedim(Çünkü bebeğim var ve onun eşyalarına bagaj lazım). Birde hocam gaz kokusu ve şu anda uzun yolda aracımın ihitiyacım olan hızlarda rahat bir şekilde seyredebilmesi beni caydırdı. Birde yaklaşık 10 bin liralık arabaya 1500 lira masraf da cabası.
Benim araç şu anda 100 km de şehir içinde 9 lt yakarken şehirler arasında sürekli 120 ile giderken 8 lt yakıyor.
Tüp taktırır ve sonuçlarını burada paylaşırsan sevinirim hocam.
hocam gaz kokusu diye bir şey yok sizin araçta lpg yokmuş ama bildiğiniz birinde gaz kokusu varsa kontrol ettirsin kaçak olmadığı sürece gaz konusu yoksezginozturk' Alıntı:Hocam bende 2000 model 1.4 gls var. Benzin fiyatından dolayı benimde çok düşündüğüm oldu ama bagaj küçüleceği için cesaret edemedim(Çünkü bebeğim var ve onun eşyalarına bagaj lazım). Birde hocam gaz kokusu ve şu anda uzun yolda aracımın ihitiyacım olan hızlarda rahat bir şekilde seyredebilmesi beni caydırdı. Birde yaklaşık 10 bin liralık arabaya 1500 lira masraf da cabası.
Benim araç şu anda 100 km de şehir içinde 9 lt yakarken şehirler arasında sürekli 120 ile giderken 8 lt yakıyor.
Tüp taktırır ve sonuçlarını burada paylaşırsan sevinirim hocam.
alixsaglam' Alıntı:Bende 2000 1.4 corsa var hocam. ben taktırdım. benzinde 5 lira yakıyorsa gazda 3 lira yakıyor. 30 veya 35 litrelikti sanırsam, kenara küçük bir tüp taktırdım. Ama tüp en fazla 21-22 metreküp gaz alıyor. 250 km den fazla götürüyor. simit tüpü istetmeyi iptal edeceği için düşünmedim.