Olmadığını biliyorum hocam fakat her hangi bir değişiklik varsa diye sormak istedim. Teşekkürler.her sene oluyor mu
Atanabiliyor hocam.EBA da 19 Mayıs gününe ders atanamıyor, siz düşünün.
Sizinki harici galiba, direkt EBA dan 19 Mayıs günü yok.Atanabiliyor hocam.
Zeki Müren de bizi görecek mi?Sakız çiğnemek orucu bozar mı?![]()
daha yaratıcı şekilde anlatılamazdıSakız çiğnemek orucu bozar mı?![]()
Direkt EBA'dan nasıl tanımlıyorsunuz hocam? İdareci olarak mı?Sizinki harici galiba, direkt EBA dan 19 Mayıs günü yok.
meslek liseleri, imam hatip orta okulları, bazı okullarda harici ders var. çoğu okulda harici ders atama yok. direk eba'dan tanımlayabiliyor o okullar hala. ben çarşamba gününe ders tanımlamadım. dersim var çarşamba günü ama resmi tatilden dolayı tanımlamadım. o güne haberi gelir elbet ders yok diye çok merak eden arkadaşlara.Direkt EBA'dan nasıl tanımlıyorsunuz hocam? İdareci olarak mı?
Çünkü biz hep haricî olarak tanımlıyoruz, EBA'dan. Şu an 19 Mayıs için tanımlanabiliyor, hem lise hem ortaokul için.
Ders olmazsa bildirirler gerçi...
Benim o gün hepi topu 2 saat dersim var hocam. Tanımlanıyor mu diye denemiştim, ki zaten sildim onu da. Açıkçası çok merakım yok bu konuda.meslek liseleri, imam hatip orta okulları, bazı okullarda harici ders var. çoğu okulda harici ders atama yok. direk eba'dan tanımlayabiliyor o okullar hala. ben çarşamba gününe ders tanımlamadım. dersim var çarşamba günü ama resmi tatilden dolayı tanımlamadım. o güne haberi gelir elbet ders yok diye çok merak eden arkadaşlara.
Bozmaz, denize girmek bozar ama.Sakız çiğnemek orucu bozar mı?![]()
Eger aromalıysa bozar , falımsa bozmazSakız çiğnemek orucu bozar mı?![]()
idari tatillerde de telafi yaptirsinlar bari oldu olacakBizde de dersler 23 nisan cuma gunune denk geliyor diye, idare dersleri cunartesi günü yaptırdı.
bana da öyle gelmisti, ama yapacaksınız denilince yaptikhangi kurum resmi bayramlardaki is ukunu herhangi bir gun telafi ediyor bence idareniz kralin makaminida gecmis...
Hocam ders tanımlanabiliyor olması ders yapma gerekliliği doğurmaz. Resmî tatil. Kanunda yazıyor. Ebadaki duruma göre hareket edilmez. Daha ne denilebilir ki. Siz yapamayacağınızı yazmışsınız yapacak olan var mı bilmiyorum.Olay başka bir boyut kazandı, bu gün EBA'da 19 Mayıs gününe ders atanıyor, ben ders yapmayacağım da siz ne yapacaksınız?
![]()