I izmirlim80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 17 Ağustos 2012 #1 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenlerin mekanı cennet olsun. Rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın.
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 17 Ağustos 2012 #2 Amin. Doğal afetler her an,her yerde başımıza gelebilecek bir musibettir. Bunun için depreme hazırlıklı olmalıyız.
Amin. Doğal afetler her an,her yerde başımıza gelebilecek bir musibettir. Bunun için depreme hazırlıklı olmalıyız.
Metehan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,356 17 Ağustos 2012 #3 Hepsine Allah Rahmet Eylesin. Van depremini yaşamış birisi olarak allahtan bu millete bir daha böyle afet felaket yaşatmamasını diliyorum...
Hepsine Allah Rahmet Eylesin. Van depremini yaşamış birisi olarak allahtan bu millete bir daha böyle afet felaket yaşatmamasını diliyorum...
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,280 17 Ağustos 2012 #4 17 Ağustos'u depremin merkez üssü Gölcük'te yaşamış biri olarak Allah böyle bir acı daha yaşatmasın diliyorum.
17 Ağustos'u depremin merkez üssü Gölcük'te yaşamış biri olarak Allah böyle bir acı daha yaşatmasın diliyorum.
O ozkanozgumus Site Gezgini Mesajlar 39 17 Ağustos 2012 #5 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenlerin mekanı cennet olsun
alibahadir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 324 17 Ağustos 2012 #6 Bende depremi Yalova da yaşamış biri olarak Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın diliyorum...
Bende depremi Yalova da yaşamış biri olarak Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın diliyorum...