16 GB USB nasıl kurtarabilirim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 16 gb bir usb var. Bilgsyara taktigimda Işığı yaniyor, sürücü listesinde adıda çıkıyor ama ne USB içine görebiliyorum nede formatla ya biliyorum. Cmd yaptığım işlemlerin hic biri olmuyor. Ne yapabilirim? Antivirüs taramasi yapılmıyor USB arşivlik dosyalara sahip diyor çözebilen olursa adresine bir kitap gondericem o derece kafayı taktım

iCare Data Recovery Professional

bu programla deneyin,dosya sistemi bozulmussa kurtarabilirsniz.

gecenlerde bu olay başıma gelmişti , aniden flashı bir arkadaş çıkarınca kendinden geçti flash. dediğiniz gibi ışık yanıyor aygıt yöneticisinde adıda cıkıyor ama ortalıkta yok. akıllı tahtayı pardus la actım onda gordu ıcını actım dosyaları aldım sonra bıcımlendırdım

Denetim masası >yönetimsel araçlar >bilgisayar yönetimi > Disk yönetimi

O bölümden flashınızı bulun sağ tuş harf ata diyerek bir harf atayın görünecektir.

recovery tool işini<e yarayabilir yazilim-genel-f46/cosku-zambak-yayinlarinin-usb-bellegi-t98127-60.html#wrapheader

İnceleyin derim

Benim 32 Gb'lık flash belleğim arızalandı. İçinde programlarım vardı. Flash belleğim bilgisayara takıldığında ne bellekte ne bilgisayarda bir hareketlenme(ışık yanmıyor, ses yok, disk yöneticisinde görünmüyor) var. İnşallah kurtarırsınız.

Arkadaşlar programları deneme imkanım bugün olacak sonuçları yazarım herkese teşekkürler

Bote0621' Alıntı:
Denetim masası >yönetimsel araçlar >bilgisayar yönetimi > Disk yönetimi

O bölümden flashınızı bulun sağ tuş harf ata diyerek bir harf atayın görünecektir.

Flash listede çıkmıyor hocam :s

Olsun hocam diğerleri en azından bir yardım eli uzatmış. Allah hepsinden razı olsun.

Teşekkür ederim hocam. Sağolun. Umarım bilgilerinizi de kurtarabilmişsinizdir.

BBNET
Geri