15000 tl

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar, 15000 tl civarında abs, hava yastığı, klima(olursa iyi olur), temiz araba arıyorum. kendinizde, çevrenizde varsa haber verir misiniz? bu fiyata önerileriniz neler olur? teşekkürler...

200-2002 arası focus,megane 1 ,astra bulunabilir.Tabi hangi segmentte arıyorsun söylememişsin.Bunların yanında b sınıfında polo,corsa da olabilir.Araba almak ve satmak zor iş hakikaten..Şimdiden kolay gelsin,umarım temizini bulursunuz.

ulass' Alıntı:
200-2002 arası focus,megane 1 ,astra bulunabilir.Tabi hangi segmentte arıyorsun söylememişsin.Bunların yanında b sınıfında polo,corsa da olabilir.Araba almak ve satmak zor iş hakikaten..Şimdiden kolay gelsin,umarım temizini bulursunuz.
hocam, aracı ablam için düşünüyorum, yeni başlayacağı için abs ve hava yastığı olan diye vurguladım. ambulans kullanması gerekiyor ATT olarak çalışıyor. kendim için olsa bagaj geniş olsun isterim, ama önceliğim güvenlik. bir de şu ticariler olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum, sonuçta o da kamyonet türü olacak. fikirlerini bekliyorum hocam..

abi vw polo, opel corsa yada astra alsın derim ben bir bayan için.

evrim0626' Alıntı:
abi vw polo, opel corsa yada astra alsın derim ben bir bayan için.
teşekkürler hocam, şimdi biz de polo üzerinde yoğunlaşıyoruz ama bütçe belli olduğu için temizini bulmak zor.. bakalım nasipse olacak..

BBNET
Geri