15 Temmuz Etkinliklerinde Öğretmenlere Zorunlu Görev

Kodla Büyü

berker2004

Aktif Üye

gibi birkaç haber sitesinde karşıma çıktı.içinde bilişimin de olduğu birkaç branştan bahsediliyor Bilgisi olan var mıdır?
Malum tatilde memleketine gidenler olacaktır ya da başka planları olanlar.
Resen görevlendirilecek deniyor.

Bilişim Teknolojileri diyor, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri demiyor. Derse gelince yok, ama işi düşünce her işe koş. Hem BTR'lere yaptırsınlar onlar seviyor böyle işler.
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri yazsa "Bakkal Gazi" benim diyecektiniz yani.

Haberler millete gaz vermekten başka birşey değilken amacına da ulaşmış görünüyor.

Hayırlı günler.

Görevlendirme tatilden önce yapılmıştır ve o görev ücrete tabi olacaktır. Ücret vermiyorlar fikrinize cevaben yazdım.
Hangi ekders kaleminden ödenecek onu da söylerseniz biz de öğrenmiş oluruz. Bugüne kadar il yada ilçe de kutlama programlarına katılanlara herhengi bir ücret benim bildiğim ödenmedi. Buna da ödeneceğini sanmıyorum.

Görevlendirme tatilden önce yapılmıştır ve o görev ücrete tabi olacaktır. Ücret vermiyorlar fikrinize cevaben yazdım.
Şunu anlatmak istemiştim. Tatilden önce de olsa isteği dışı görevlendirilen kişi zaten verilecek o ek dersi istemiyordur, gider rapor alır. Bu durumda herhangi bir maddi kaybı da olmamış olur. Zaten ek dersin bir anlamı kaldı mı ki? Öğretmen dışında kime 141 TL vererek 40 dakikalık bir iş yaptırabilirsiniz memlekette?

BBNET
Geri