147 ile ilgili Dikkat

Kodla Büyü

astalavista23

Aktif Üye
Bir kaç defa çocuğumun sorunu ile ilgili aramıştım. Bugün faturama baktığımda 45 tl gelmesi gerekirken 83 tl gelmiş. . 86 dk konuşma yapmışım ve 36 tl ek faturaya yansımış. Ben ücretsiz zannediyodum.Aman dikkat edin.sizde bu hataya düşmeyin. zaten burayı aradığımda 5 dkdan önce bağlanmıyor. Bu iş nasıl olacak anlamadım gitti.5 dk da sorunu anlatıyon . Oh ne ala mualla

astalavista23' Alıntı:
Bir kaç defa çocuğumun sorunu ile ilgili aramıştım. Bugün faturama baktığımda 45 tl gelmesi gerekirken 83 tl gelmiş. . 86 dk konuşma yapmışım ve 36 tl ek faturaya yansımış. Ben ücretsiz zannediyodum.Aman dikkat edin.sizde bu hataya düşmeyin. zaten burayı aradığımda 5 dkdan önce bağlanmıyor. Bu iş nasıl olacak anlamadım gitti.5 dk da sorunu anlatıyon . Oh ne ala mualla
güzel haber :puhaha: :puhaha:

bence dakkasını yakında 5 tl yaparlar :mrgreen: böylece devlete yeni bir kazanç kapısı doğmuş olur diye düşünüyorlardır

böylece her canı sıkılan dur bi şikayet ediiim şu öğretmenleri ya da okulu demez :puhaha: :puhaha:

ben de bedava diye 2 ay önce formatörlük işini sormuştum faturaya bakınca bedava olmadığını anladım :D

olsun olsun ama öğretmen şikayet ile bilgi edinmeyi ayırsınlar. bilgi edinme bedava olsun öğretmen şikayet etme dakikası 10 lira olsun :)

BBNET
Geri