1406 yükleme hatası

Kodla Büyü

melissa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
netbook bilgisayarımdaki office 2007 programını kaldırdım.office 2010 kurmak istedim.1406 yükleme hatası ile karşılaştım.2010 kaldırdım.tekrar office 2007 yüklemeye çalışıyorum.aynı hata ile karşılaşıyorum.sistem geri yükleme yaptım.tekrar tekrar yüklemeye çalışıyorum.hep aynı hata bu hatayı nasıl düzeltebilirim.yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• HATA.JPG
    HATA.JPG
    99.6 KB · Görüntüleme: 3,496
Hocam ben de winxp ye 2007 kurmuştumm. Memur bir kaç gün sonra word ü iptal etmiş. Nasıl başardıysa. En sonunda 2003 kurdum onu kullandı. Sonra bilgisayarı formatlatmış. 2007 yi kurdurmuş.

Sanırım regedir arıza görmüş. regeditteki kayıtlar düzgün olmayınca kurulum düzelmiyor.

hocam evet resimdeki 2003 hatası ,onud kurmayı denedim aynı hatayı verdi.önce 2007 kurdum.1406 hatası verdi.kaldırdım.2003 kurdum gene aynı hata.nasıl düzeltilebilir.yardımlarınıza ihtiyacım var.

c clenear programı var. regediti temizliyor. veya başka proglar da var. onlarla bir deneyin. en olmadı format :)

hocam format atmasına atacağımda
usb den nasıl yapacağım..???hiç denemedim
:cry:

sizdeki daha yeni bir sürüm kurmanıza gerek yok diyor.driver detective kurmak istedim onunda serialini istiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.

BBNET
Geri