konyamehmet
Üye
Tam 14 (ondört) gün oldu hala kargom gelmedi. Şube evime 5-6 km. Merkezde ve yollar açık. Resmen savsaklıyorlar. inanılmaz yahu tam ondört gün öyle şarkıdaki gibi on dört saat falan değıl.
hocam da benim gibi dolu bu aralar galiba. güzel yorumher_dem' Alıntı:Kıza oyuncak alıyorum o gün getirmediğinde kargo gidip akşam kargodan alıp geliyorum. Kız evde oyuncağını bekliyor diye. Önemli birşey mi? Değil. Ama kızım onu bekliyor. Her çalan kapıda kargocu mu geldi diye soruyor. O yüzden önemli.
14 gün kargoda beklese de olur bir ürün için buraya başlık açmakta bence abest. Madem o kadar önemli değil niye buraya başlık açılıyor. Madem o kadar önemli neden 14 gündür almadınız. Olması gereken ama olmamış birşey için inat etmişsiniz bize inatınızı anlatıyorsunuz. Bende bu zihniyeti anlamıyorum.
Hocanın evine hırsız girmişte hocayı eleştirmişler ya; hocada 'hırsızın hiç mi suçu yok demiş'. Kargonun hiç mi suçu yok bilişimci kardeşim. İnatçı biri değilim. Kargo önemli olmasa neden sipariş vereyim. Mesai saatlerim şubeninkiyle çakışıyor o yüzden eve bekliyorum kargoyu. Bide abest değil abes. Kimisi abdeste abdes der, kimisi abes'e abest der.her_dem' Alıntı:Kıza oyuncak alıyorum o gün getirmediğinde kargo gidip akşam kargodan alıp geliyorum. Kız evde oyuncağını bekliyor diye. Önemli birşey mi? Değil. Ama kızım onu bekliyor. Her çalan kapıda kargocu mu geldi diye soruyor. O yüzden önemli.
14 gün kargoda beklese de olur bir ürün için buraya başlık açmakta bence abest. Madem o kadar önemli değil niye buraya başlık açılıyor. Madem o kadar önemli neden 14 gündür almadınız. Olması gereken ama olmamış birşey için inat etmişsiniz bize inatınızı anlatıyorsunuz. Bende bu zihniyeti anlamıyorum.
bimer cimer'e yazacak kadar olmadı dahaysahin' Alıntı:bimer
cimer
sikayetvar nokta com
mng genel merkez
son olarak çileden çıkaracak yoğunlukta tlf saldırısı ilgili şubeye
boteakif' Alıntı:Özellikle kargolar için genelleme yapmak pek mümkün olmuyor. Çünkü bir kargonun burada çok sıkıntılı olan şubesi başka bir ilde çok güzel hizmet verebiliyor. Örneğin burada yurtiçi kargo tam bir rezalet, sebebi de elemanlarının işi bırakmış olması. Aylardır eve teslimat yapmıyorlar, hatta geçtiğimiz bayram zamanı şubeye de değil direk depolarına kargonuzu bulmaya gidiyordunuz. Bakın almaya demiyorum bulmaya diyorum. O derece yani.