12000-15000tl arası palio mu? polo mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliu_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aliu_71

Seçkin Üye
Seçkin Üye
*düşük km li yüksek model palio mu? (2003-2006 model)
*98-99 civarı modelinde polo mu?(kmsi baya fazla tabi)

*ya da fiyatı biraz artırarak skoda fabia mı almak daha mantıklı?

arkadaşlar bu seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz.

aynen hocam bende karar veremiyorum:(( ama arkadaşımın polosu var ve gayet memnun...Palioyuda kimse tavsiye etmio...Kafam surekli karışıyo...

bence paliodan uzak durun polo iyi bir araba ama o paralara daha üst modellerini alabilirsiniz

pololar güzel ama.yapılan fazla km ve eski model olması kafa karıştırıyo.aldıktan sonra sorun çıkarır mı?
palionun da tipi fazla iyi değil.ama özellikleri iyi.
fabia kullanan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.

...:::palio:::... ikisini de bir kullan sonra karar ver hocam :+1:

ben ikisini de kullandım.

hee ama 2005 polo ile 2005 palio kıyaslarsan polo ağır basar.

ama bütçe icabı 98-99 polo alacağına 2005 palio mk2 kasa almanı şiddetle tavsiye ederim. özellikle de ilk araban ise. ismini hatırlamıyorum. bir parça almıştım poloya 33 tl palio da aynı parça 11 tl idi. kullanım ve sağlamlık süreleri aynı çıkmıştı o parçanın. yedek parça hizmetlerini de göz ardı etmemelisin.

son bir şey fiyatı arttırabilirsen skoda fabia yı hiç düşünme al. pişman olmazsın. polonun gelişmiş motoru+audi kasa diye biliyorum çünkü.

kazasız belasız sürüşler dilerim şimdiden hayırlı olsun.

hürmetler

ahureyre' Alıntı:
pololar güzel ama.yapılan fazla km ve eski model olması kafa karıştırıyo.aldıktan sonra sorun çıkarır mı?
palionun da tipi fazla iyi değil.ama özellikleri iyi.
fabia kullanan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.

hocam polo+fabia+palio hepsini kullandım. hem öyle 5-10 km sürüp yada sürmeden klavye ustası arkadaşlar gibi yorum yapanlar gibi değil :wink:

ikinci el arabada özellikle yüksek km lerde ister istemez sorun çıkar. büyük sorun veya küçük sorun... önemli olan bu sorunu ne kadara çözebileceğin.

ayrıca bu 3 araç içinde bir kaç değişikle en güzel görüntü palio da buna emin ol.

hürmetler

benim 2004 model polo'm var. çok memnunum. tavsiye ederim. pahalı ama kesinlikle değer. polo ile palio'yu aslında kıyaslamak bile yanlış olur.

Poloyla aynı değerlerde daha uygun Skoda ve Seat alınabilir.
Araştırın Seat Cordoba ile Polo aynı araçtır neredeyse.

proegitim' Alıntı:
sorulur mu bu şimdi?
palio alacağına bir peynir tenekesi l ona bin yahu... :lol:

hocam daha önce hiç peynir tenekesine bindin mi ? bir araç için yorum yaparken ya destekli yorum yapın ya da kulaktan dolma bilgilerle yazmayın.

ikisi de 2005 model olsa neyse diyeceğim, ama kalkıp ta 98-99 polo ile 2005 palioyu, yok efendim kıyaslanmaz, yok alman arabası falan diye yorum yaparken insaflı olun.

kıyaslanmaz diyenlerde neye göre kıyaslanmayacağını yazsalar çok zekice olur kanımca. polonun kaportası daha sağlam ve motoru daha uzun ömürlü olabilir. yedek parça, servis hizmeti, hızlanma ... vs vs. palio :+1:

ayrıca bu yazdıklarım öyle havadan sudan değil bizzat kendi şahit olduğum olaylar. "yedek parçası pahalı ama taş gibi araba vw ler" diyip te servisle akraba olan arkadaşları da gördüm.

sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. alt sınıf araçların hiçbirinin birbirinden tamamiyle üstünlüğü yoktur. amaç ihtiyaca, yol durumuna, çevre durumuna göre en makul aracı seçmektir.

hürmetler

eski model alacağıma yeni model az kilometreli 1.3 multijet palio alırım hem sağladığı yakıt ekonomisi ile istediğim kadar arabama binerim hemde sanayide nereye girsem parçasını rahatlıkla bulup ucuza alırım, bu arabadan kim anlar diye sanayi sanayi gezmem hemde 15 liralık adi bir hava filtresine avrupa araba diye 50 tl vermem...... bunlar böyle uzar gider. Araç ne kadar eskiyse risk o kadar fazladır.
yaptığım yorum poloyu kötülemek değil, yapacağınız seçiminizin sonucunda karşınıza çıkacak risklerin kısa özetidir.

hgx2' Alıntı:
eski model alacağıma yeni model az kilometreli 1.3 multijet palio alırım hem sağladığı yakıt ekonomisi ile istediğim kadar arabama binerim hemde sanayide nereye girsem parçasını rahatlıkla bulup ucuza alırım, bu arabadan kim anlar diye sanayi sanayi gezmem hemde 15 liralık adi bir hava filtresine avrupa araba diye 50 tl vermem...... bunlar böyle uzar gider. Araç ne kadar eskiyse risk o kadar fazladır.
yaptığım yorum poloyu kötülemek değil, yapacağınız seçiminizin sonucunda karşınıza çıkacak risklerin kısa özetidir.

:alkis: :alkis: Mantıklı düşünceler mantıklı yorumlar sayın hocam. Ama gel de bunları klavye sanayiciler derneği uzmanlarına anlat....

ne polosu ne palio su tabiki peugeot :) o paraya çok temiz bi peugeot 206 bulabilirsin hocam ne poloyla nede palioyla kıyaslanacak bir araba değil kendim kullanıyorum die demiyorum çok memnunum. almayı düşünürsen tavsiyedir

bilisim_06' Alıntı:
ne polosu ne palio su tabiki peugeot :) o paraya çok temiz bi peugeot 206 bulabilirsin hocam ne poloyla nede palioyla kıyaslanacak bir araba değil kendim kullanıyorum die demiyorum çok memnunum. almayı düşünürsen tavsiyedir

hocam bir kıyasla bakalım. neler sayacaksın merak ediyorum :puhaha:

kafkas fazla bi kıyasa gerek yok görünüşü yeter anladın :P palio kadar kötü tasarım bi araba görmedim neye benzediği belli değil insanda biraz zevk olur oda yoksa diyecek bi sözüm yok :wink:

bilisim_06' Alıntı:
kafkas fazla bi kıyasa gerek yok görünüşü yeter anladın :P palio kadar kötü tasarım bi araba görmedim neye benzediği belli değil insanda biraz zevk olur oda yoksa diyecek bi sözüm yok :wink:

valla sayın hocam içi boş muhabbetlere karnımız tok. 8) zevkler ve renkler tartışılmaz. tasarım konusunda komik mesajlar sadece sizi eğlendirir. İyi eğlenceler size.

Bu segmenti abartmamak lazım. hiçbiri birbirinden üstün değil.

206 nın tasarımı dünyaca kabul görmüş, beğenilmiş. ayrıca çok güzel modifiye işlemleri yapılıyor bildiğiniz üzere. ama 206 nın yerini 207 ler 307 ler alıyor. 6 serisi yavaştan rafa kalkıyor gibi pejoda.

araç alacak arkadaşa da tavsiyem görünüşe önem veriyorsan pejo 206 düşünülebilir extradan. ama ikamet ettiğiniz yerde yollar bozuk ise tavsiye etmem. çok arkadaşım şikayetçi bu konuda ve masraf açtığını biliyorum buradaki pejo sahiplerine.

hürmetler

BBNET
Geri