ahureyre' Alıntı:pololar güzel ama.yapılan fazla km ve eski model olması kafa karıştırıyo.aldıktan sonra sorun çıkarır mı?
palionun da tipi fazla iyi değil.ama özellikleri iyi.
fabia kullanan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.
proegitim' Alıntı:sorulur mu bu şimdi?
palio alacağına bir peynir tenekesi l ona bin yahu... :lol:
hgx2' Alıntı:eski model alacağıma yeni model az kilometreli 1.3 multijet palio alırım hem sağladığı yakıt ekonomisi ile istediğim kadar arabama binerim hemde sanayide nereye girsem parçasını rahatlıkla bulup ucuza alırım, bu arabadan kim anlar diye sanayi sanayi gezmem hemde 15 liralık adi bir hava filtresine avrupa araba diye 50 tl vermem...... bunlar böyle uzar gider. Araç ne kadar eskiyse risk o kadar fazladır.
yaptığım yorum poloyu kötülemek değil, yapacağınız seçiminizin sonucunda karşınıza çıkacak risklerin kısa özetidir.
bilisim_06' Alıntı:ne polosu ne palio su tabiki peugeoto paraya çok temiz bi peugeot 206 bulabilirsin hocam ne poloyla nede palioyla kıyaslanacak bir araba değil kendim kullanıyorum die demiyorum çok memnunum. almayı düşünürsen tavsiyedir
bilisim_06' Alıntı:kafkas fazla bi kıyasa gerek yok görünüşü yeter anladınpalio kadar kötü tasarım bi araba görmedim neye benzediği belli değil insanda biraz zevk olur oda yoksa diyecek bi sözüm yok :wink: