12.1 inç Laptop

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pelsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pelsa

Aktif Üye
Arkadaşlar küçük ekran bir laptop almak istiyorum. sebebi ise 15.4 inçlik laptoplar sürekli taşınmaya çalışıldığında G3 gibi ağırlık yapıyor.Mademki mesleğimiz bu bana ağırlık yapmayacak bir şey olsun dedim ve aşağıdaki özellikleri olan bir bilgisayar buldum.
Özellik-fiyat karşılaştırması hakkında ne dersiniz?Görüşlerinizi bekliyorum.

ASUS
İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.1 GHz T8100
Ekran 12.1" WXGA - GLARE EKRAN
RAM 2 GB
HDD 250 GB
Ekran Kartı NV GF 9300 GS 256 MB EKRAN KARTI
Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394
3x USB 2.0
802.11a/b/g WiFi Kablosuz Arabirim
Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH
Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası
3D efektler & full duplex
İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
Ebatlar 30.5 x 22 x 3.1cm
Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
Klavye Q Turkçe 83 Tuş
Ağırlık 1.67 Kg.

12*178=2140 ytl

ben kullandım bu yaz bi kaç saat kadar.İnternette sayfalar sıgmıyor ekrana kaydırma cubuklarını kullanmaktan bıktım.başka bi olumsuz yönünü görmedim...

Laptop un dışında Alacağınız çantaya da dikkat edin.. bende sizin gibi düşünüp 12.1 aldım.. ve çanta arayısındayım su anda.. Sanırım su bez tarzı çantalar vardı onlardan alacağım.. hoş kullanımı nasıl olur düşünmek lazım ama :)

özeliik ve fiyat hakkında yorum yapmayacağım.. Çünkü 12.1 olunca fiyatlar baya artıyor. Bu yüzden bu farkı göz önünde bulundurun.. Ona göre yapın seçiminizi

peki arkadaşım, ekran boyutuna göre çözünürlük ayarları yok muydu kullandığın bilgisayarda???

keyloger arkadaşım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. siz olsanız kaç inç alırdınız?

Herkesin zevkidir ve kullanım alışkanlığıdır ben 15.4 alırdım geniş ekranı sevdiğim için. Siz kücük ekran seviyorsanız 12.1 alabilirsiniz.bence teknosa vb yerlerde gidip bi kullanmalısınız...

BBNET
Geri