10000 tl ye kadar bayana araba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeymir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yeymir

Üye
arkadaşlar merhaba daha önce de benzer konular açılmış ama yine de fikrinizi almak istedim 10000tl ye kadar bayana uygun arabalar hangileridir? kredi çekerek alınacak olsa yakıtıyla diğer masrafları fazla olur mu yakıt türü nasıl olmalıdır? düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim...

renault 19 eruopa
hidrolik direksiyon bayan için avantaj
hem piyasası da iyi satması kolay
artı parça bulması da kolay
1.6 lpgli öneririm...

98-99 model hidrolik direksiyonlu lpgli fiat uno 70sx ie.. bakın uno değil sadece, 70sx ie si de var. en çok tutulan modeli unoların. hidrolik direksiyon da şart. üste paranız artar 10 binden.. 7,5 - 8 arası..

9.500 TL civarına da fiat palio 1.4 EL alabilirsiniz 99-2000 model. hidrolik direksiyonu var. uno kadar alçak da değildir. uzun yol çok yapacaksanız palioyu öneririm. klimalı olmasına da dikkat edebilirsiniz.

bence kredi ile araba alınır. kredi ile herşey alınabilir çünkü 10.000 tl bir senede birikmez öğretmen maaşıyla. senelik kazancımızın yarısı. kredi çekerseniz para hemen elinize geçer alacağınızı alırsınız uzun vadeye yayar faizini de ödersiniz.

bugün 10 bin tl kredi çekseniz;
18 ay geri ödeme ile
ayda 610 tl taksiti var.
faizi ise sadece 996 TL.
18 ayın 16,2 ayını normal çektiğinizi ödemekle geçiriyorsunuz.
son 1,8 ay faizini ödüyorsunuz.

ayrıca bence arabayı masraf olarak görmeyin. araba olmasa herşey daha da yorucu ve masraflı olacaktı bence. çocuk gibi o da bakım istiyor tabii ki :)

fiat palio
opel corsa
wv polo
toyota yaris
skoda fabia
citroen c2
peugeot 206
nissan micra
ford fiesta

hocam kredi çekerek araba almak ne kadar doğru tartışılır.eksik kalan 2-3 milyarı cekiceksen bi derece olabilir.o fiyata yaris bulursan al hocam olmadı palio iyidir

hepinize teşekkür ediyorum görüşleriniz için açıkçası birikimim yok ama sonradan masraf çıkarması konusunda haklısınız sanırım arkadaşlar araba almayı da çok istyorum tabi o da var :(

Hocam bir kaç bayan arkadaşımda toyota yaris var otomatik vites ve motoru küçük olduğunda vergisi ve yakıtı çok çok az, eşim için bende yaris'i ilerleyen zamanlarda düşünüyorum şu anki fikrim öyle..

tinyamasisurum0' Alıntı:
98-99 model hidrolik direksiyonlu lpgli fiat uno 70sx ie.. bakın uno değil sadece, 70sx ie si de var. en çok tutulan modeli unoların. hidrolik direksiyon da şart. üste paranız artar 10 binden.. 7,5 - 8 arası..

9.500 TL civarına da fiat palio 1.4 EL alabilirsiniz 99-2000 model. hidrolik direksiyonu var. uno kadar alçak da değildir. uzun yol çok yapacaksanız palioyu öneririm. klimalı olmasına da dikkat edebilirsiniz.

bence kredi ile araba alınır. kredi ile herşey alınabilir çünkü 10.000 tl bir senede birikmez öğretmen maaşıyla. senelik kazancımızın yarısı. kredi çekerseniz para hemen elinize geçer alacağınızı alırsınız uzun vadeye yayar faizini de ödersiniz.

bugün 10 bin tl kredi çekseniz;
18 ay geri ödeme ile
ayda 610 tl taksiti var.
faizi ise sadece 996 TL.
18 ayın 16,2 ayını normal çektiğinizi ödemekle geçiriyorsunuz.
son 1,8 ay faizini ödüyorsunuz.

ayrıca bence arabayı masraf olarak görmeyin. araba olmasa herşey daha da yorucu ve masraflı olacaktı bence. çocuk gibi o da bakım istiyor tabii ki :)
:+1:
katılıyorum 18 aylık enflasyon enaz %10 çıkacağını düşünüp kaba bi hesap yaparsanız 1000 tl enflasyona gider. yani para biriktirip alim deseniz 18 ay sonra aynı araba 11000 tl olacak :) aynı paraya gelecek
ayrıca birinden uzun vadeli borç almanız durmunda da bu enflasyon farkını ödemelisiniz yoksa adamın üzerinizde hakkı kalacağını unutmayın
ülkemizde %10 civarı yıllık enflasyon vardır buda 5 yılda %50 civarı bi rakam eder 10 yılda %100 olur yani bugün 35000 tl ye satılan bi araç 5 yıl önce 20000 - 25000 tl aralığında satılmaktaydı bu demek oluyorki 5 yıl sonra 50000 civarında gidecek
bu durumda beş yıllığına birinden (mesela abinizden) 35000 tl borç alsanız beş yıl sonunda 50000 tl civarı bi para ödemelisiniz ki adam hala aynı arabayı alabilsin
çok uzattım
o paraya palio alınır anca
saygılar...

BBNET
Geri