1000 Tane Getirildi Yarısı Satıldı..İKİNCİ PARTİ YOLDA

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
Teknoloji devi Apple'ın nisan ayında ABD'de piyasaya çıkardığı, şu ana kadar 3 milyonun üzerinde satılan tablet bilgisayarı iPad'ler Türkiye'de ilk kez bugün Migros mağazalarında satılmaya başlandı...

ABD ve Dubai pazarından Türkiye'ye getirilen bin adet iPad İstanbul'daki tüm MMM'ler ve Afyon, Ankara, Antalya, Beylikdüzü, Kayseri, Malatya, Manisa, Silivri ve Starcity 5M'lerde bulunabilecek.

1000 TANE GETİRİLDİ YARISI SATILDI

Anadolu'daki MMM Migros'lardan sipariş alınarak teslimat yapılacak. 32 GB hafıza kartlı, 3G özellikli iPad'ler 2 bin 290 liradan 12 taksit imkânıyla, 64 GB ve 3G özellikli versiyonu ise 2 bin 490 liradan satılacak. iPad'lerin ABD'de satış fiyatı 500 dolar....

İKİNCİ PARTİ YOLDA

Migros Ticaret A.Ş. Kategori Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Rodoslu, iPad'lerin Türkiye'de ilk kez Migros'larda satışa sunulacağını duyurdukları ilanların ardından hem mağaza hem de genel müdürlük telefonlarının susmadığını ifade ederek, "Özellikle şirketler üst düzey yöneticileri için toplu sipariş vermek istiyor. Şu anda bin adet getirdik. Kulaktan kulağa yoğun sipariş alınca ikinci partiyi yola çıkardık. Hafta sonu tükenmesi beklenen stokların ardından üçüncü partiyi yola çıkaracağız'' dedi.

TAKSİT YAPILACAK
32 GB hafıza kartlı, 3G özellikli iPad'lerin 2 bin 290 liradan 12 taksit imkanıyla, 64 GB ve 3G özellikli versiyonu ise 2 bin 490 liradan satılacağı belirtildi.

http://www.haber7.com/haber/20100717/iP ... unuldu.php
 
Geri
Üst