E esra t Site Gezgini Mesajlar 60 3 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar 100 Günlük Eylem Planı yapılacakmış elinde taslak olan var mı acaba
E esra t Site Gezgini Mesajlar 60 3 Eylül 2019 #3 tdemirparmak' Alıntı: Bunu ben de merak ettim Genişletmek için tıkla ... okul şablon istedi aslında hocam bu planları yerleştirmek için
tdemirparmak' Alıntı: Bunu ben de merak ettim Genişletmek için tıkla ... okul şablon istedi aslında hocam bu planları yerleştirmek için
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 4 Eylül 2019 #4 Fikir hoşuma gitti. Bizim 1 yıllık mesleki gelişim planı yapmamız gibi ama cumhurbaşkanlığının 100 günlük eylem planına benzer... Güzel bence. esra t' Alıntı: okul şablon istedi aslında hocam bu planları yerleştirmek için Genişletmek için tıkla ... Yaparsam ve bulursam paylaşırım hocam.
Fikir hoşuma gitti. Bizim 1 yıllık mesleki gelişim planı yapmamız gibi ama cumhurbaşkanlığının 100 günlük eylem planına benzer... Güzel bence. esra t' Alıntı: okul şablon istedi aslında hocam bu planları yerleştirmek için Genişletmek için tıkla ... Yaparsam ve bulursam paylaşırım hocam.