Vergilerden alamıyok işte sorun da o yaymb' Alıntı:Zenginden alınan vergi bu. Öğretmenle ilgisi yok. 270 bin liralık arabaya binen arkadaşlar düşünsün, size ne oluyor?![]()
Gerçi alsak bile benzin-mazottaki vergilerden mtv den gene binemeyiz yazech' Alıntı:Vergilerden alamıyok işte sorun da o yaymb' Alıntı:Zenginden alınan vergi bu. Öğretmenle ilgisi yok. 270 bin liralık arabaya binen arkadaşlar düşünsün, size ne oluyor?![]()
![]()
Hocam o arabayı bedava verseler binemeyiz. 2000 motor üzeri için yıllık MTV 3440 TL den başlıyor. Bunun sigortası, kaskosu, garantisi için servis bakımları, parça fiyatları ve yakıt hesap edildiğinde ocağımıza incir ağacı diker. Sonra arabayı aldığımız gibi bedava verip kurtuluruz :lol:zech' Alıntı:Vergilerden alamıyok işte sorun da o yaymb' Alıntı:Zenginden alınan vergi bu. Öğretmenle ilgisi yok. 270 bin liralık arabaya binen arkadaşlar düşünsün, size ne oluyor?![]()
![]()
teksen' Alıntı:800 bin TL'ye alınan 2000 cc lüks bir aracın, yaklaşık 500 bin TL'si devlete ödenen vergi.
ismailt' Alıntı:teksen' Alıntı:800 bin TL'ye alınan 2000 cc lüks bir aracın, yaklaşık 500 bin TL'si devlete ödenen vergi.
Süper!... bence süper... Bizim insanımız zar zor üretiyor ne çileler çekiyor bir kamyon domates satacak avrupa şurası şöylemi burası böylemi nekadar ilaç kullandın pürüz var mı yokmu bizim ürünlerimizi alırken bin dereden su getiriyor. Bizim devletimiz de sen benim çiftçime öyle yaparsın haaa! Senin satacağın arabaya ben de öyle bir vergi koyacam ki onu alacak olan ya cayar ya da illa o lüks araca binecekse devletine de bunun haracını öder diyor.Bence çok iyi yapıyor...
hocam,ismailt' Alıntı:teksen' Alıntı:800 bin TL'ye alınan 2000 cc lüks bir aracın, yaklaşık 500 bin TL'si devlete ödenen vergi.
Süper!... bence süper... Bizim insanımız zar zor üretiyor ne çileler çekiyor bir kamyon domates satacak avrupa şurası şöylemi burası böylemi nekadar ilaç kullandın pürüz var mı yokmu bizim ürünlerimizi alırken bin dereden su getiriyor. Bizim devletimiz de sen benim çiftçime öyle yaparsın haaa! Senin satacağın arabaya ben de öyle bir vergi koyacam ki onu alacak olan ya cayar ya da illa o lüks araca binecekse devletine de bunun haracını öder diyor.Bence çok iyi yapıyor...
ismailt' Alıntı:teksen' Alıntı:800 bin TL'ye alınan 2000 cc lüks bir aracın, yaklaşık 500 bin TL'si devlete ödenen vergi.