k750i kullandım..Francesco' Alıntı:Sony ericsson w810i var walkman serisinde Vasat bi kamerası var ama ses kalitesi gerçekten çok iyi,Fiyatı 140 tl civarında bakmanı tavsiye ederim
bu adamları aramak lazım. Bu fiyata bu telefonu bulmak epey zor. Bende bunu alırım sağlam bi siteyse.eridim' Alıntı:
hakand77' Alıntı:Huawei U3100
babama görüntülü görüşme yapabilsin diye 3-4 ay kadar önce aldık.dediğiniz özellikler mevcut.120 ye almıştık biz şu anda ne kadar bilemiyorum.3g si 2MP kamerası(çekimler yeterli) oldukça yeterli.fiyatına göre bulunmaz bence.markasına takılmayın.sonuçta 2 yıl garantili.zaten piyasaya yeni giren büyük bir firma.3-4 aydır kullanıyor.gayet memnun...
sanırım herkes aramış. Ürünü kaldırmışlar.atungad' Alıntı:bu adamları aramak lazım. Bu fiyata bu telefonu bulmak epey zor. Bende bunu alırım sağlam bi siteyse.eridim' Alıntı:
bunu deneatungad' Alıntı:sanırım herkes aramış. Ürünü kaldırmışlar.atungad' Alıntı:bu adamları aramak lazım. Bu fiyata bu telefonu bulmak epey zor. Bende bunu alırım sağlam bi siteyse.eridim' Alıntı:![]()