10 Parmak Hızlı Klavye Kursununu Kim Verebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilsis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Halk eğitimde çalışmaktayım 10 Parmak Hızlı Klavye Kursununu Kim Verebilir böte mezunu biri olarak bu kursu vermemde bir sakınca varmıdır yada başka bir yerden sertifika alarak bu kursu verebilirmiyim değerli arkadaşlar...

ilsis' Alıntı:
Halk eğitimde çalışmaktayım 10 Parmak Hızlı Klavye Kursununu Kim Verebilir böte mezunu biri olarak bu kursu vermemde bir sakınca varmıdır yada başka bir yerden sertifika alarak bu kursu verebilirmiyim değerli arkadaşlar...

niye sakınca olsun hocam. bu kursu en iyi bilişim tek. öğretmeni verebilir..ayrıca halk eğitimde çalışıyorum diyorsunuz

açılma yöntemi şudur; uyduruktan ilana çıkılır mem onaylı. kim başvurmaz (haberi olmaz) da sen başvurursan açarsınız. bizim topladığımız kursiyere akbaba gibi çökenleri görünce daha uğraşmıyorum ben.

hocam ben 3 senedir açıyorum, ne duyuruya çıkıyorum ne başka bişeye, o zaman halk eğitimdeki usta öğreticilerin hiçbirisi kurs vermesin yeterlilik baz alınıyorsa, neye göre açtırmıyorlar ki?

Ayrıca başka branşların bt olduğu günümüzde bizim klavye kursu vermemizden doğal ne olabilir ki!

slmlar hocalarım... ben meb de coğrafya öğretmeniyim... halk eğitimden hızlı klavye kullanım kursuna katılsam belge alsam okulda kurs açabilirmiyim... açabilmemin bir yolu var mı... açabilirsem kaç saat açabilirim en fazla...

10 parmak klavye kursu bt alaninin degildir. kursu buro yonetimi alani ogretmenleri ve bunlarin usta ogreticileri verebilir..

Parhelion' Alıntı:
10 parmak klavye kursu bt alaninin degildir. kursu buro yonetimi alani ogretmenleri ve bunlarin usta ogreticileri verebilir..

Veteriner sınıf öğretmenliği yapıyorsa, sınıf öğretmenleri bt rehber öğretmeni oluyorsa, sınıf öğretmenleri bt il formatörü oluyorsa, ziraat mühendisleri sınıf öğretmeni oluyorsa, tüm sınıf öğretmenleri yan alan adı altında çeşitli branşlara geçebiliyorsa, bilişim teknolojisi öğretmenleri teknoloji tasarım öğretmeni olarak atanabiliyorsa, tef elektronik öğretmenleri bilgisayar öğretmeni olabiliyorsa, 6-7 yıl kadar önce bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretmeni olarak atanabiliyorsa...

hocam bu kadar örneğe rağmen hala bt öğretmeni bu kursu açamaz mı diyorsunuz? Kurumda o kursu verecek kişi bulunamıyorsa ve bu kursun açılması gerekiyorsa neden olmasın? Bence alanda öğretmen yoksa açılabilir..

pcogretmen' Alıntı:
Parhelion' Alıntı:

Veteriner sınıf öğretmenliği yapıyorsa, sınıf öğretmenleri bt rehber öğretmeni oluyorsa, sınıf öğretmenleri bt il formatörü oluyorsa, ziraat mühendisleri sınıf öğretmeni oluyorsa, tüm sınıf öğretmenleri yan alan adı altında çeşitli branşlara geçebiliyorsa, bilişim teknolojisi öğretmenleri teknoloji tasarım öğretmeni olarak atanabiliyorsa, tef elektronik öğretmenleri bilgisayar öğretmeni olabiliyorsa, 6-7 yıl kadar önce bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretmeni olarak atanabiliyorsa...

hocam bu kadar örneğe rağmen hala bt öğretmeni bu kursu açamaz mı diyorsunuz? Kurumda o kursu verecek kişi bulunamıyorsa ve bu kursun açılması gerekiyorsa neden olmasın? Bence alanda öğretmen yoksa açılabilir..
işte budur harikasın hocam :alkis: :++: :++:

Ben de halk eğitimdeyim. Normalde sen açamazsın. Büro yönetimi öğretmeni arayıp bulamadıklarına dair bir tutanak tutacaklar. Sonra sana verecekler kursu.

kursu veren bilişimciler kursu modüle göre mi işliyorsunuz. Kullandığınız yöntem teknik not vb. hakkında bilgilendirme yapsanız..

poet' Alıntı:
kursu veren bilişimciler kursu modüle göre mi işliyorsunuz. Kullandığınız yöntem teknik not vb. hakkında bilgilendirme yapsanız..

Bencede kursu açan varsa kurs planını ve gerekli dökümanları paylaşırsa seviniriz

EĞİTİMCİLER
1.
Programın uygulanmasında Büro Yönetimi alanında eğitim almış ve tercihen sektör deneyimi olan alan öğretmenleri görev almalıdır.
2.
Programın uygulanmasında gerektiğinde Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanında sektör deneyimi olan meslek elemanlarından yararlanılabilir.
3.
Usta öğretici; bu programla ilgili modül ve yeterlikleri almış olmalıdır.

kaynak: http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprograml ... tirme.html

BBNET
Geri