K kulbey Site Gezgini Mesajlar 46 5 Kasım 2018 #1 10 kasım programı için hazırladığım davetiye. belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. .ai dosyası ektedir. Ekli dosyalar 10kasım-davetiye.zip 10kasım-davetiye.zip 14.3 MB · Görüntüleme: 400
10 kasım programı için hazırladığım davetiye. belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. .ai dosyası ektedir.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,789 5 Kasım 2018 #3 elinize sağlık @kulbey hocam. Arşivimizde bulunsun.
B btybilişim Aktif Üye Mesajlar 168 22 Kasım 2020 #6 kulbey' Alıntı: 10 kasım programı için hazırladığım davetiye. belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. .ai dosyası ektedir. Genişletmek için tıkla ... Hocam, çok iyi bir tasarım yapmışsınız. Davetiye hazırlamak için vaktim yoktu, sizin davetiyenizi kullandım. Çok teşekkür ederim.
kulbey' Alıntı: 10 kasım programı için hazırladığım davetiye. belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. .ai dosyası ektedir. Genişletmek için tıkla ... Hocam, çok iyi bir tasarım yapmışsınız. Davetiye hazırlamak için vaktim yoktu, sizin davetiyenizi kullandım. Çok teşekkür ederim.