10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası Tasarımı

Kodla Büyü

burak57818

Site Gezgini
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası Tasarımı Güle Güle Kullanın İçinde PSD'dosyası Mevcuttur...
Not: Tasarımda Kullandığım Flash adige Hocamın Paylaştığı Flashı Koydum Hocama Teşekkür Ederim...

Ekli dosyalar

• burakdesign10kasım.rar
    burakdesign10kasım.rar
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,269
  • cats.jpg
    cats.jpg
    232.3 KB · Görüntüleme: 2,425
duygusuz' Alıntı:
saol peki hocam nasıl yerleştircez.
Hocam Kusura Bakmayın Cevap Geç Verdim,Hocam Bunu Meb Hostuna Atacaksanız Şuan Kurulu Olan Sitenin İndexi İsmini İndex1 veya Başka Birşey Yapıp Kurabilirsiniz.Eğer Normal Ücretli Bir Hosta Koyacaksanız Hosnutunuz Cpanelinde Domain Diye Birşey Olur Ona Tıklarsanız Karşınıza Orada Sırasıyla Verilmiş Domain Uzantıları Vardır Onlar Aşağı Yukarı Yaparak Kullana Bilirsiniz...

Hocam elinize sağlık, 10 kasım haftası kullanırız artık müsadenizle, tekrar tşk...

hocam teşekkürler, elinize sağlık. bunu meb sunucusunda barındırılan okul sitesine yerleştirdiğimizde index.htm dosyasını index1.htm yapacağız. Ancak bunu yaptıktan sonra index.htm bağlantılı köprüler ne olacak? Flash menülerde verilen linkler falan durumu etkilemeyecek mi?

tbasar' Alıntı:
hocam teşekkürler, elinize sağlık. bunu meb sunucusunda barındırılan okul sitesine yerleştirdiğimizde index.htm dosyasını index1.htm yapacağız. Ancak bunu yaptıktan sonra index.htm bağlantılı köprüler ne olacak? Flash menülerde verilen linkler falan durumu etkilemeyecek mi?

Evet Hocam Diğer Bağlantılarda Etkilenecek Ancak Satır İçi Çerçeve Şeklinde Yapabiliriz.

arkadaşlar bunu site klasörüne atmamız gerekiyor fakat images isimli klasör benim site klasörümde de var..bu çalışmanın resimleri de images klasörüne kaydedilmiş..nasıl aşıcaz bu sorunu?

Burak hocam teşekkür ederiz eline sağlık. :Çok güzel olmuş.. Hele bide hemşerim mahsuni Şerifn sesi olayı bitiriyor.. Teşekkürler

elinize sağlık. çok güzel olmuş.
paylaştığınız için de çook teşekkürler. bu hafta sonundan itibaren yayınlamayı düşünüyorum.

nefes23' Alıntı:
arkadaşlar bunu site klasörüne atmamız gerekiyor fakat images isimli klasör benim site klasörümde de var..bu çalışmanın resimleri de images klasörüne kaydedilmiş..nasıl aşıcaz bu sorunu?
tüm dosyaları masa üstüne açacağınız "10kasim" diye bir klasöre koyun.
Dreamweaver ile index dosyasını açıp farklı kaydet yaparak masa üstüne kaydedin. Dreamveaver sizden bağlantıları güncellemek için onay isteyecek.
tamam dediğinizde hazır oluyor. sunucunuza gönderebilirsiniz. Yalnız dikkat edin sunucudaki index.html nin üzerine yazmasın.

BBNET
Geri