arkadaşlar 8/3 bekarım. 2012 eylül maaşım ile 2011 eylül maaşım arasında 73 tl fark var. ben bu zammı sadece elektriğe gelen zama geri ödüyorum. 758 tl kesinti var. herkes benim kadar vergi verse bu ülke uçar gider herhalde
sahrak' Alıntı:arkadaşlar 8/3 bekarım. 2012 eylül maaşım ile 2011 eylül maaşım arasında 73 tl fark var. ben bu zammı sadece elektriğe gelen zama geri ödüyorum. 758 tl kesinti var. herkes benim kadar vergi verse bu ülke uçar gider herhalde
egitimci.' Alıntı:73 tl olduğuna emin misin? benim maaş 160 tl artmış...bir arkadaşta yazmış aynısını..
aliantep27' Alıntı:Hocam devlet enç ok vergiyi memur ve akaryakıttan kazanıyor...
Evet bence de aynen böyle.habbe' Alıntı:egitimci.' Alıntı:73 tl olduğuna emin misin? benim maaş 160 tl artmış...bir arkadaşta yazmış aynısını..
Arkadaş geçen sene aynı dönemdeyken vergi kesinitisine uğramamıştır ama bu sene erken girmiştir. Olay bundan ibaret sanırım.
Asıl zamlar yolda. :cry:YuLiaN' Alıntı:adamlar geçen tek kalemde LPG ye %11 bindirdiler.
biltek99' Alıntı:aliantep27' Alıntı:Hocam devlet enç ok vergiyi memur ve akaryakıttan kazanıyor...
Türkiye'deki bütün arabalar hibrit motorlu. %30 akaryakıt %70 vergiyle çalışıyor.![]()