1.4 Polo Basic

Kodla Büyü

hem44

Aktif Üye
2005 model 50000 de benzinli.
bu araca 19000 tl nasıl arkadaşlar fiyat araç temiz gibi.
birde araç satın alırken ne yapmamız gerekiyor ruhsat noter vs bu işlemler hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa araba alacağım.
mesela gittim adamın yanına ne diycem arabanın sağına soluna bakcam bu arabayı 18 e ver alayım mı diycem?

bende de 2004 polo 1.4 trendline (full) var. 86.000 km de. satarsam 17.500 TL den aşağı vermem.

2008 trendline var bende tek kuruş masrafsız hocam 23.000e verebilirim. 40.000de

s.duran
denizlerb
her_dem
hocalarım vermem derken araçlarınız satılıkmı yoksa sadece satsam bu fiyattan aşağı vermem diyerek fiyat önerisindemi bulunuyorsunuz?

Hocam baktığınız model VW nin Basic modeli. Yani seri olarak düşük modeli. İçerisinde çok donanım yoktur. Onun üzerinde Trendline, Comfort gibi serileri vardır. Yani daha donanımlı dikkatinizi çeksin bu nokta. 8-9 ay önce bende çok bakmıştım ama Basic çok içime sinmemişti.

hem44' Alıntı:
bayraMNS' Alıntı:
hocam şimdi baktım sahibinden.com a daha uygun var sen nereden buldun ki tanıdık mı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1901/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0909/detay

bayram hocam bulduğunuz arabalar gerçekten uygun, acaba bi işmi var bu arabalarda?
ben istanbula hiç bakmadım, istanbuldan araba alınmaz dedilerde.

niye alınmasın hocam yüzbinlere aracı kime stıyor peki bunlar.

orada sağlam bi yere göstereceksiniz arabayı olup bitecek.
tanıdık birçok insan var alan ama sağlam bi tanıdık olacak gösterdiğin.

ben 1 ay içinde satılığa çıkartıyorum. araba işe gitmemde lazım olduğundan 15 tatilde çıkartıyorum. 22.500 verdiler vermedim hocam. aracın bakımları durumu darbesi. hem alırken hem binerken hemde satarken önemli.

istanbuldan alınır hocam servise gösterirsin olur biter galericilerin bir çoğu zaten istenbuldan alıp plaka değiştirerek satıyorlar küçük yerlerde ama bence tanıdıktan almakta her zaman fayda vardır.

BBNET
Geri