muratturk' Alıntı:hocam ben kaza yapınca 1.2 polo dizel verdiler 1.2 2013 modeldi . hiç beğenmedim.
Arkadaşım 2013 corsa 1.3 dizel cosma kullanıyo 55 bin tl araç klima açınca gitmiyor.
1.5 dizel reno al geç ,sonra dua edersin inşlh bana.
muratturk' Alıntı:hocam ben kaza yapınca 1.2 polo dizel verdiler 1.2 2013 modeldi . hiç beğenmedim.
Arkadaşım 2013 corsa 1.3 dizel cosma kullanıyo 55 bin tl araç klima açınca gitmiyor.
1.5 dizel reno al geç ,sonra dua edersin inşlh bana.
Fiyat iyimis aslinda, polodan daha alinasi.stan007' Alıntı:Ablamda 1.4 dizel beyaz renk fiasta var , daha 40 binde , modelide ya 2012 yada 2011 ,arka tamponda ufak bir çiziği vardı, tertemiz araba, satmayı düşünüyordu , ama daha satışa koymadı, istersen sorayım, 33.5 a bırakacaktı , araç izmir merkezde....
gamer99' Alıntı:reno polo dan iyiymiş
1 yaşıma daha girdim
uhaha:
Hocam tatildesin diye mi anlayamadın?onurbulut' Alıntı:adam reno arabası var diye poloyu kötülüyo reno al diyouhaha:
uhaha: yav reno gibi tenekeye para vereceğime bisiklete binerim... oldum olası sevmem bizim ülkede de ne bulurlar bu renoda anlamam hadi eskiden parçası ucuzdu artık o da değil ama bi kere milletin kafasına yerleşmiş reno diye anlatamazsın...
hgx2' Alıntı:Hocam tatildesin diye mi anlayamadın?onurbulut' Alıntı:adam reno arabası var diye poloyu kötülüyo reno al diyouhaha:
uhaha: yav reno gibi tenekeye para vereceğime bisiklete binerim... oldum olası sevmem bizim ülkede de ne bulurlar bu renoda anlamam hadi eskiden parçası ucuzdu artık o da değil ama bi kere milletin kafasına yerleşmiş reno diye anlatamazsın...
Motordan bahsettik...
Ic magzeme daha iyidir ama o alman arabalari tas gibi abi olayi kalmadi artik ncap falan derken.onurbulut' Alıntı:hgx2' Alıntı:Hocam tatildesin diye mi anlayamadın?onurbulut' Alıntı:adam reno arabası var diye poloyu kötülüyo reno al diyouhaha:
Motordan bahsettik...
hocam motoruna bişey demem doğru söylüyorsun ama kaportası iç malzeme kalitesi vs çok çok aşağılarda ve artık parçaları da eskisi gibi ucuz değil...