1.2 polo tdi sizce nasil

Kodla Büyü
Ekonomi aracidir, fazla performansli olacagini sanmiyorum ama fiyat uygun geldi bana, bi sıkıntisi olmasin??
Sorun yoksa bu fiyata fazlasiyla memnun eder diye dysunuyorum

fiyat bedava inanılmaz az yakar
motorsiklet kadar yakıt tüketir.
fiyat inanılmaz ucuz kaçırma kazalı değilse

gayet iyi fiyat ama opel corsa 1.3 dizel bulabilirsen o daha tutulan bir model..performans açısından biraz zayıf ve gürültülü olduğunu biliyorum..youtube da aratırsan videoları var kullanırken neler yaşadıklarını anlatıyorlar ve gösteriyorlar..ama az yakar ve konforlu eksiği yoksa al derim

hocam hasarsızsa demiyorum.ufak tefek sıkıntıları olsa bile bu fiyata alınabilir. ufak lokal boyalar varsa aldırma. fiyat çok iyi 2012 60-70 binde araca 37-38 istiyolar.arkadasım sıfırını 2012 yılı sonunda kampanya ile 35 e almıştı ama artık o fiyatlar hayal. şu andaki fiyat iyi. yakıt tüketimide epey iyidir.

Benzinlisi 27.000 km de bu fiyata yakın satılmıştı, benzinliğe ne zaman uğradığınızı unutursunuz, bildiğiniz bir araba ise tiz zamanda alına, bilmediğiniz bir araba ise fazlasıyla araştırıla :)

Arkadaşlar arabanın mazisi biraz sıkıntılı imiş; arabayı 0 alan arkadaş ilk aldığında bir müddet sonra aracın motoru arıza yapmış, wv servisi aracı alıp yeni bir motor takmışlar. görüştüğümüz arkadaş aracın 2. sahibi ve bir buçuk yıldır araba kendisinde imiş. Hal böyle olduktan sonra vaz caydım

hocam ben kaza yapınca 1.2 polo dizel verdiler 1.2 2013 modeldi . hiç beğenmedim.
Arkadaşım 2013 corsa 1.3 dizel cosma kullanıyo 55 bin tl araç klima açınca gitmiyor.

1.5 dizel reno al geç ,sonra dua edersin inşlh bana.

Hocam ben kullanıyorum bu aracı. Yakıt konusunu hiç düşünmeyeceğin bir araç. Vergisi düşük arabada turbo olduğundan performansını 1.2 olarak düşünme 1.4 motorlardan daha yüksek performans sağlıyor. Fiyat-performans-yıl olarak düşündüğünde araç gayet güzel.

muratturk' Alıntı:
hocam ben kaza yapınca 1.2 polo dizel verdiler 1.2 2013 modeldi . hiç beğenmedim.
Arkadaşım 2013 corsa 1.3 dizel cosma kullanıyo 55 bin tl araç klima açınca gitmiyor.

Aynen katılıyorum 1.2 araba isterse mercedes ya da audi olsun yine de binmem

Ablamda 1.4 dizel beyaz renk fiasta var , daha 40 binde , modelide ya 2012 yada 2011 ,arka tamponda ufak bir çiziği vardı, tertemiz araba, satmayı düşünüyordu , ama daha satışa koymadı, istersen sorayım, 33.5 a bırakacaktı , araç izmir merkezde....

muratturk' Alıntı:

1.4 dizel fiestası olan arkadaşıma bende buna benzer bir şey söylemiştim ve gülmüştü :) al bin 2 gün sonra değerlendir dedim kabul etmedi.
bigün birlikte pikniğe giderken arabaları değiştik, piknik alanına gelince "renonun motoru neymiş böyle, bugüne kadar kulaktan dolma bilgilerle, altı üstü reno diyip geçiyordum" dedi. Arabamda 65 bg lik dizel symbol, tamam konfor ve sağlamlık yok ama çekiş ve ekonomi bakımından motoruna kimse bişey diyemez :+1:
hele bide 110 bg megan kullansalar vazgeçemezler o motordan.

1.2 tdi nin 1.6 tdi den daha fazla yaktigini soyluyorlar 1.2 tdi olmasina ragmen performans tatmin edici.. Ne beklediginize bagli.. bu arada 100 bin km ustunde 35-36 ya 1.6 tdi bulabilirsiniz bir kac parca boyasi olur onu takinti yapmazsaniz eger..

adam reno arabası var diye poloyu kötülüyo reno al diyo :puhaha: :puhaha: yav reno gibi tenekeye para vereceğime bisiklete binerim... oldum olası sevmem bizim ülkede de ne bulurlar bu renoda anlamam hadi eskiden parçası ucuzdu artık o da değil ama bi kere milletin kafasına yerleşmiş reno diye anlatamazsın...

araç 1.2 bluemotion olmalı....hocam 10 numara araçdır.motoru gayet güzel 1.2 olduğuna bakmayın gayet güzel gidiyor...donanım olarak da gayet dolu bir araç.tüm 3 harfliler var :mrgreen: ...ben bizzat kullandım tek sıkıntısı o motora göre şehir içi biraz fazla yakıyor ama şehir dışı gerçekten mükemmel yakıt konusunda.hele o fiyata ki kesin alınır sıfırı 51 bin TL...var gerisini sen hesapla

Re: Ynt: 1.2 polo tdi sizce nasil

stan007' Alıntı:
Ablamda 1.4 dizel beyaz renk fiasta var , daha 40 binde , modelide ya 2012 yada 2011 ,arka tamponda ufak bir çiziği vardı, tertemiz araba, satmayı düşünüyordu , ama daha satışa koymadı, istersen sorayım, 33.5 a bırakacaktı , araç izmir merkezde....
Fiyat iyimis aslinda, polodan daha alinasi.
Fiesta surmedim hic ama surus dinamikleri de polodan iyi deniyor. Ben olsan dusunmez alirdim.

onurbulut' Alıntı:
adam reno arabası var diye poloyu kötülüyo reno al diyo :puhaha: :puhaha: yav reno gibi tenekeye para vereceğime bisiklete binerim... oldum olası sevmem bizim ülkede de ne bulurlar bu renoda anlamam hadi eskiden parçası ucuzdu artık o da değil ama bi kere milletin kafasına yerleşmiş reno diye anlatamazsın...
Hocam tatildesin diye mi anlayamadın?
Motordan bahsettik...

hgx2' Alıntı:
onurbulut' Alıntı:
Motordan bahsettik...

hocam motoruna bişey demem doğru söylüyorsun ama kaportası iç malzeme kalitesi vs çok çok aşağılarda ve artık parçaları da eskisi gibi ucuz değil...

Re: Ynt: 1.2 polo tdi sizce nasil

onurbulut' Alıntı:
hgx2' Alıntı:
onurbulut' Alıntı:
Motordan bahsettik...

hocam motoruna bişey demem doğru söylüyorsun ama kaportası iç malzeme kalitesi vs çok çok aşağılarda ve artık parçaları da eskisi gibi ucuz değil...
Ic magzeme daha iyidir ama o alman arabalari tas gibi abi olayi kalmadi artik ncap falan derken.
Ha su var kapi icleri yalitimi guzel yapip tok bir goruntu veriliyor.

Soyle basit bir ornek vereyim, gidin bir golf 7 de A sutununun kaput ustlerini biraz parmaginizla ittirin bakalim gocuyor mu gocmuyor mu. Hadi tavan, kaput esnerde sutun niye esner ?

Not: fransiz kullanicisi degilim.

evet onurbulut hocam o konuda haklısın, bende aracı konfor ve sağlamlık bakımından sevmiyorum, sırf motorundan dolayı yeni clio nasıl inceleyeyim hoşuma giderse kredi çeker taksit taksit öderim diye düşünmüştüm ama iç mekan konusunda pek değişen bişey olmamış :wink:

Yeni araçlarda bütün markalar ekonomik davranmaya başladı, bir yerlerden kısıyorlar hep.

arkadaşım polo 1.2 tdı motor 3 silindir olmakla beraber 75 hp (55 kw) ve 180 nm tork mevcut bildiğimiz gibi. tecrübemle beraber ivmelenmesi çok yavaş. özellikle çok rampalı bir yerde yaşıyorsanız ilk kalkışta yığılmalar çok oluyor haliyle de stop ediyor. Ayrıca klima çalışıyor iken ilk kalkışta düz yolda dahi yığılma oluyor bunu da ilk kalkışta fazla gaz vererek engelleyebiliyoruz. Ama araç 3.8 lt/100 km yakıt ortalaması ile inanılmaz az yakıyor. Konforu zaten renault ya da diğer araçlarla karşılaştırmaya gerek yok. Benim tavsiyem trendline modelini değil de bluemotion modeline bak derim. Araçta yok yok. Şehirler arası 3.2 lt/100 km tüketimi yani mobylette gibi. Tabii ki de karar senin. İyi alışverişler, kolay gelsin.

BBNET
Geri