hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,940 2 Haziran 2020 #1 .. Son düzenleme: 8 Haziran 2020
S skydive707 Aktif Üye Mesajlar 180 15 Haziran 2020 #2 Ben ilk derse giremedim acaba ders kayıt altına alınıyor mu? daha sonra izleme şansımız var mı
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,940 17 Haziran 2020 #4 skydive707' Alıntı: Ben ilk derse giremedim acaba ders kayıt altına alınıyor mu? daha sonra izleme şansımız var mı Genişletmek için tıkla ... İlk dersimizin kaydı Modules altında Ders Kayıtları klasörüne eklenmiştir. diye e posta geldi
skydive707' Alıntı: Ben ilk derse giremedim acaba ders kayıt altına alınıyor mu? daha sonra izleme şansımız var mı Genişletmek için tıkla ... İlk dersimizin kaydı Modules altında Ders Kayıtları klasörüne eklenmiştir. diye e posta geldi
B benrobotum Üye Mesajlar 25 20 Haziran 2020 #5 mail bana da geldi.fakat ders videoları çok uzun ,ses ve anlatım kalitesi düşük. bu slaytlara ulaşabilir miyiz acaba? Yoksa tek kaynak bu videolar mı? Son düzenleme: 20 Haziran 2020
mail bana da geldi.fakat ders videoları çok uzun ,ses ve anlatım kalitesi düşük. bu slaytlara ulaşabilir miyiz acaba? Yoksa tek kaynak bu videolar mı?
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,940 20 Haziran 2020 #6 Aynı kursu ağ yöneticileri derneğinden almıştım. Kurs içeriği farklı diye başvurdum ama ne yazıkki aynıymış... Slaytlara netacad adresinden ulaşabilir ve alttaki menüden Türkçeye çevirebilirsiniz. Konu ile ilgili e posta gelmişti.. https://1375113.netacad.com/files/8...fier=XtcCcLchZ3O2R1EhsyGYsdqNNLuFM47RUstydsau
Aynı kursu ağ yöneticileri derneğinden almıştım. Kurs içeriği farklı diye başvurdum ama ne yazıkki aynıymış... Slaytlara netacad adresinden ulaşabilir ve alttaki menüden Türkçeye çevirebilirsiniz. Konu ile ilgili e posta gelmişti.. https://1375113.netacad.com/files/8...fier=XtcCcLchZ3O2R1EhsyGYsdqNNLuFM47RUstydsau
kurrsad Site Gezgini Mesajlar 96 24 Haziran 2020 #7 arkadaşlar bugünkü derslere katılamadım. sınavla ilgili duyuru yapıldı mı acaba
B benrobotum Üye Mesajlar 25 24 Haziran 2020 #8 Ben hic bi derse katilmiyom.slaytlara bakicam netacadden oyle sinava giricem.