06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapmakta o

Kodla Büyü

ysfakdnz

Site Gezgini
06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapmakta olan
öğretmenler, bulundukları eğitim kurumunda çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp
tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içinde yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir

ewet benim 2 sene 6 ay oldu aynı okulda isteyebilirmiyim ? acaba bu

hocam kurumunda 15 eylül itibariyle 3 yıl çalışmış olma şartı var. 3 senen dolmadığı için tayin isteyemezsin.

memcosh' Alıntı:
06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapmakta olan
öğretmenler, bulundukları eğitim kurumunda çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp
tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içinde yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir

ewet benim 2 sene 6 ay oldu aynı okulda isteyebilirmiyim ? acaba bu

aynı okuldaysan istersin hocam yılın bir önemi yok ama bu sürede yer değiştirme işlemi yapsan isteyemezsin

BENCE İSTERİM AMA ...İL ATAMAYA SORDUM VE ONLARDA TAM OLARAKBİLMEDİKLERİNİ BAKANLIĞIN ATAMA BÖLÜMÜNME SORACAKLARINI BELRTTİLER

bende aynı durumdayım ocak 2010 dan beri bulunduğum okulda görev yapmaktayım bu maddeye göre tercih hakkımız var mı kafam karıştı
tercih sayfasını açıp birkaç okul seçip kaydedeyim kayıt olursa hakkım vardır diyecem ama sonuçta yanlış bir bilgilendirme de bulunup sorun çıkarmasından korkuyorum

06.05.2010 tarihinden önce sözleşmeli öğretmen olarak görevli iken KPSS puanı ile kadrolu
öğretmenliğe atananlar hariç olmak üzere sözleşmeli öğretmenlikten 632 sayılı Kanun
Hükmünde Kararname kapsamında kadrolu öğretmenliğe geçenler ile 06.05.2010 tarihinde
yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği
ile yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini
yerine getirmek üzere birinci hizmet bölgesine dâhil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim
kurumlarına atananlar ile 06.05.2010 tarihi itibarıyla kadrolu olarak görev yapmakta olan
tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içinde yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.

az önce il atamaya sordum sözleşmeli çalışırken ocak 2010 da bulunduğum okula kadrolu olarak atandığım için tercih hakkım yokmuş "06.05.2010 tarihinden önce sözleşmeli öğretmen olarak görevli iken KPSS puanı ile kadrolu
öğretmenliğe atananlar hariç olmak üzere " ibaresinden dolayı
ayrıca bu madde khk ile kadroya geçenleri ilgilendiriyormuş

Şu durumu netleştirseler de tayin isteyip istemeyeceğimizi öğrensek. :verymad:

Kılavuzu hazırlayanlar bu kadar süre bizi bekleterek sinirlerimizi bozdu. Şimdi de kasıtlı olarak birbiri ile çelişen yerler koymuşlar. Maddenin birine göre tayin isteyebiliyorum 2007 den beri kadroluyum, ama 2 yıl 1 aydır aynı okulda olduğumdan diğer maddedeki 3 yıl şartını sağlanmadığı için tayin isteyemiyorum .
Başvuru ekranında bir uyarı yok ama Kaydet tıklanınca ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum.

BBNET
Geri