02324000800

Kodla Büyü

egitimci.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
5 yıl önce kapattığım avea tarifesinde borcunuz var diye aramışlar annemleri... büyük ihtimal dolandırıcılar, dikkatli olmak lazım... benim şu andaki hattımda avea sanki oradan bana ulaşamamışlar da annemlerin ev telefonundan ulaşmışlar....bilginiz olsun diye yazdım....

öğretmenim dolandırıcı olmayabilirler avea müşteri hizmetlerini arayıp üzerinize kayıtlı bütün numaraların borcu olup olmadığını sorun.
aynı şey başıma geldi bir hukuk bürosuna vermişler beni :) eşimle ikimiz de numaramızı değiştirip üstelik de avea da tarife değişikliği yapmışız yıllar önce ve biz her ay fatura ödemişiz ama bir fatura naasıl olduysa ödenmemiş .... geçiş yaptıktan sonra dikkat !! sadece tarife değiştiriyoruz ve adamlar bizi bulamamışlar!! hiç değilse dedik mail adresi var kem küm şöyle böyle... velhasıl hukuk bürosu buldu. :) 50TL yi geçmediği için faiz işlememiş. 50 yi geçseydi 2000 lira gibi bişey ödeyecektik.... müşteri hizmetlerinden kredi kartı bilgileriyle ödedik....avea resmen dolandırıcı..

internette bir iki yerde bu numaranın dolandırıcı olduğu yazıyordu... bir de son 3 hane 500 olması gerekir diye düşündüm...yine de arayayım müşteri hizmetlerini sağolun bilgilendirme için bilerzen hocam

bilerzen' Alıntı:
öğretmenim dolandırıcı olmayabilirler avea müşteri hizmetlerini arayıp üzerinize kayıtlı bütün numaraların borcu olup olmadığını sorun.
aynı şey başıma geldi bir hukuk bürosuna vermişler beni :) eşimle ikimiz de numaramızı değiştirip üstelik de avea da tarife değişikliği yapmışız yıllar önce ve biz her ay fatura ödemişiz ama bir fatura naasıl olduysa ödenmemiş .... geçiş yaptıktan sonra dikkat !! sadece tarife değiştiriyoruz ve adamlar bizi bulamamışlar!! hiç değilse dedik mail adresi var kem küm şöyle böyle... velhasıl hukuk bürosu buldu. :) 50TL yi geçmediği için faiz işlememiş. 50 yi geçseydi 2000 lira gibi bişey ödeyecektik.... müşteri hizmetlerinden kredi kartı bilgileriyle ödedik....avea resmen dolandırıcı..
Evet dolandırıcı olmayabilir

bilerzen' Alıntı:
Evet dolandırıcı olmayabilir

internetteki bilgiler yanlışmış çok ilginç borcum varmış ancak avea benim bildiğim bütün borcu ödettirdikten sonra kapatmaya izin veriyor neyse mecburen ödeyeceğiz... Yalnız bu numaranın doğruluğu ile ilgili bir şey söylemedi..

müşteri hizmetlerini arayıp üstünüze kayıtlı bütün numaraların borç sorgulamasını yapmalısınız bence de

Aynı durumla karşılaştım geçenlerde.

Hattı kapattırmıştım. Kapattırdıktan sonra son fatura geliyormuş onu ödemeyince 5 sene sonra bulmuşlar beni.

BBNET
Geri