m.arslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 9 Haziran 2013 #1 arkadaşlar başvuru koşullarını okudum en az 3 yıl öğretmenlik yapanlar başvurabiliyormuş ama bu yıl açılır mı ve idarecilik şartıı ararlarmı? bilgisi olan lütfen paylaşşın
arkadaşlar başvuru koşullarını okudum en az 3 yıl öğretmenlik yapanlar başvurabiliyormuş ama bu yıl açılır mı ve idarecilik şartıı ararlarmı? bilgisi olan lütfen paylaşşın
bilo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 931 9 Haziran 2013 #2 ne yapacaksın şube müdürlüğünü kardeş...ağrısız başına dert alma
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,392 9 Haziran 2013 #3 İdarecilik şartı aramasalar bile mülakat ve ek-2 gibi şartlar gerekeceği için hem kıdem yılı az hem de torpilsiz öğretmene sıra gelmez.
İdarecilik şartı aramasalar bile mülakat ve ek-2 gibi şartlar gerekeceği için hem kıdem yılı az hem de torpilsiz öğretmene sıra gelmez.
mustafatoker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 405 9 Haziran 2013 #4 şu müdürlüğü sınavı yıllardır yapılacak diye milleti uyutturlar. şube müdürlüğü eğitim bir sen kendi kadrosu gibi kullanıyor niye sınav yapılsın ki
şu müdürlüğü sınavı yıllardır yapılacak diye milleti uyutturlar. şube müdürlüğü eğitim bir sen kendi kadrosu gibi kullanıyor niye sınav yapılsın ki
K kumsal540 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 9 Haziran 2013 #5 hocm bu adamlar işi katekulleye getirir istediklerini yerleştirirler mrk etme sen sınav fln boş işler bunlar
hocm bu adamlar işi katekulleye getirir istediklerini yerleştirirler mrk etme sen sınav fln boş işler bunlar