şu sitedeki animasyonları nasıl indirebiliriz

Kodla Büyü
Chrome ile sayfayı aç. Sayfayı açtıktan sonra Ctrl+U yap edit ten .swf bul önce hedefler altlarında kaynaklar olur oradan sağ tuş farklı kaydet. Hemen hemen her sitede yarar. Ufak Bi bilgi :+1:

Sayfayı farklı kaydet web sayfası tümü ile seç .Swf leri dahil olmak üzere tamamını belirlediğin klasöre kaydediyor.

Enola' Alıntı:
Chrome ile sayfayı aç. Sayfayı açtıktan sonra Ctrl+U yap edit ten .swf bul önce hedefler altlarında kaynaklar olur oradan sağ tuş farklı kaydet. Hemen hemen her sitede yarar. Ufak Bi bilgi :+1:

teşekkürler hocam önemli bir bilgiyi öğrenmiş oldum

hardweb' Alıntı:
Enola' Alıntı:

teşekkürler hocam önemli bir bilgiyi öğrenmiş oldum

HOCAM AYNI MANTIK YOUTUBE İÇİN DE GEÇERLİ OLUR MU
ABARTTIM AMA

Tabiki olmaz. zaten olanlar idm ile rahatlıkla inebiliyor. Youtube artık idm ile indirmeye bile engel koymuş gerçi benim idm eski sürüm ama yeniside indirmez heralde. Kaynakta heryer şifreli sistemi değiştirmişler demekki :cry:

Enola' Alıntı:
Hocam güzel yöntemmiş teşekkürler :+1:

Mozilla Firefox kullanıyorsanız... Araçlar-Sayfa Bilgileri-Ortam

Daha sonra açılan listede swf uzantılı linkler kopyalanır ve adres çubuğuna yapıştırılır. açılan sayfa farklı kaydedilir..

Bir beyin fırtınası ve memurlar.net için de bir çözüm
ama basit olmalı?

BBNET
Geri